CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, řetězů, textilních popruhů, polytexových pasů a upevňovací techniky. Kontrolní prohlídky a opravy vázacích a manipulačních prostředků, poradenství v oblasti manipulací.

Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...

Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

výroba - průmyslových filtrů - ocelových konstrukcí - vzduchotechnického potrubí - kovovýroba

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

E-shop: - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, obývací stěny, ložnice.

Výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice, postele - kancelářský nábytek - nábytek na zakázku.

Konstrukční vývoj a dodávka: -typové a atypické zařízení, stroje a linky -montážní pracoviště, montážní linky -manipulační zařízení -paletizační, depaletizační systémy -potravinářská zařízení a stroje.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Prodej čerpadel, výdejních pistolí a hadic včetně servisu. Nabídka pronájmu stavebních strojů. Provádění výstavby a rekonstrukce čerpacích stanic.

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Zabýváme se výrobou a dodávkou zařízení pro odsávání a filtraci ve všech oblastech průmyslové výroby, kovovýrobou i pálením laserem.

Velkoobchod: - náhradní díly pro zahradní techniku.

Služby: - pískování, ochranné nátěry. - ubytování.

Výroba: - zařízení pro svoz a manipulaci s odpadem - vyklapěče nádob - nástavby pro svoz odpadu - přepravní vozíky.

Výroba ocelových výrobků z konstrukční oceli, nerezi a pozinku: -vany a vaničky -ocelové konstrukce -konstrukce na hodiny -balkóny -ochranné klece -filtrační technika -turbíny -klece -stojánky. Zajistíme zámečnické práce.

Manipulační technika: -servis manipulační techniky -drobné opravy -celkové repase -technické kontroly -zaškolení obsluhy -školení řidičů. Zabezpečovací systémy: -montáž zabezpečovacích zařízení Construct -variabilní možnost umístění.

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Výroba: -světelné reklamy -reklamní panely -levná frézovaná písmena -informační a orientační systémy -úsporná světelná reklama-LED diody -digitální a velkoplošný tisk -tisk fotografií a zvětšenin -tisk fotografií na plátno -samolepky a polepy automobilů -tisk plachet a bannerů -polepy výloh a firemních štítů -frézování ...