CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy (např. Block, Variant a Four), regály, vitríny a pulty. Dále dodáváme drážkové panely slatwall, štendry, stojany, hrabací koše, skleněné i MDF police, figuríny, krejčovské panny, bysty, ramínka, etiketovací kleště, etikety, textilní kleště, splinty, visačky, velikostní značení, cenovky, ...

Výroba a prodej chladicích zařízení pro restaurace, bary, řeznictví, pekárny, cukrárny - vitríny, vinotéky, chladicí pulty, vany a desky, atypická výroba. Nerezové vybavení pro gastroprovozy.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

AERO Vodochody AEROSPACE a.s. je největším výrobcem letecké techniky v České republice. Zaměřuje se především na spolupráci s předními leteckými výrobci.

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - dojící technika - chladící technika

Výroba, prodej, montáž a servis: - vjezdové brány posuvné a křídlové - garážová vraty výklopná, sekční a rolovací - parkovací a průmyslové závory - automatické otevírání systémů - pohony pro posuvné brány - pohony pro křídlové brány - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - samonosné posuvné brány - privátní.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Výrobním programem je světelná a nesvětelná reklama a prodejní stojany.

Oprava: -elektromotory, ponorná čerpadla.

Provádíme: - termovizní měření kamerou FLIR. Diagnostikujeme v oborech: - stavba, elektro, fotovoltaické elektrárny, průmysl, veterina.

Maloobchod. Kancelářské stroje, prodej a servis: -psací stroje -kopírky, kopírovací stroje, multifunkční přístroje CANON, DEVELOP, BROTHER -faxy -kalkulačky -papír -kancelářské potřeby PELIKÁN, LEITZ, ROTTRING -tonery -pásky -kazety. Recyklace: -tonerové cartridge výměnný způsob. Servis: -kopírky MINOLTA, CANON, ...

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Výroba, prodej: - vázací prostředky.

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Prodej, servis: - barvící stroje - barvící linky.

Kovový nábytek kancelářský a dílenský - výroba a prodej. Šatní skříně, policové skříně, kartotéky, lístkovnice, registratury, dílenský nábytek, pracovní stoly.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Dodáváme filtrační vložky atmosferického vzduchu. provozovna Filter plus s.r.o. U kolory 302 463 12 Liberec kancelář Rokycany Volduchy u Rokycan 40 PSČ 338 22 telefon/fax 371 580 980 Nástrojarna Centrální sklad Smetanova 987 294 01 Bakov nad Jizerou

Výroba pro rybářství: - kádě, košíky, přepravní bedny - laminátové formy.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Nákup a prodej starších zemědělských strojů, traktorů, manipulační techniky a zemních strojů..