CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodavatel CNC soustruhů a obráběcích center, soustruh, frézka, fréza, HYUNDAI, Kia servis, nástroje, upínací, školení, náhradní díly, technologie, časové studie, poradenství, kovoobrábění, obrábění.

Maloobchod, e-shop: - vrtací, brousící a řeznými nástroji - technické tvrdokové frézy - brusné kotouče - diamantové kotouče.

Maloochodní prodej, e-shop: - tonery - inkousty - barvy - cartridge - náplně do tiskáren - kalkulačky - dřevěné hračky, stavebnice.

Zrušení firma. Výroba a prodej - kancelářský nábytek:

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Výroba a prodej přístrojů na sekvenční tlakovou drenáž a léčbu mízních lymfatických otoků.

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Práce: -zámečnické.

Dodáváme: - gravírovací stroje - 3D frézky - CO2 a YAG lasery - SW vybavení - materiály pro gravírování.

Prodej: - sběratelské potřeby - numismatika - starožitností - PC sestavy.

Výroba: - potištěné kartonážní výrobky - dortové krabice, pizza krabice -podložky pod dorty, obaly na hranolky - svatební košíčky. Výroba: - papírové tácky, talíře a misky.

Zámečnictví. Svářečské práce.

Práce: - zámečnické - potrubářské - instalatérské - topenářské.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.

Prodej: - zemědělská technika: - zemědělské stroje, - použité stroje, - náhradní díly.

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.