CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Specializovaný dovozce a distributor obalového materiálu.

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Zámečnictví: -zakázková výroba(vrata, dveře, schodiště) -ocelové konstrukce. Výroba malých serií. Oprava a výroba: -ocelové nástavby: -nákladních automobilů -vleků i uzamykatelných.

Prodej. Kancelářský nábytek: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Prodej: - obráběcí nástroje. Sortiment dodávaného nářadí obsahuje širokou škálu nástrojů pro třískové obrábění ocelí a slitin kovů.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Firma, která zastupuje v České a Slovenské republice americké výrobce jednodeskových řídících mikropočitačů Rabbit Semiconductor, Z-World a Aprilog.com, výrobce programovacích vývojových převodníků a nabízí produkty těchto výrobců: - rabbit Semiconductor. - z-WORLD Inc. - aprilog.com.

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Naše služby: - umělecké kovářství - zámečnictví - výroba kovaných doplňků architektury.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Lisování, svařování a stříhání kovových dílů.

Certifikovaná realizační firma a prodejce značky Gardena. Navrhujeme, provádíme kompletní instalace systémů pro automatické zavlažování a sekání zahrad, zahradního osvětlení. Pomáháme při realizaci svépomocí a při montáži na klíč dáváme 5-let záruku.

CNC Obrábění kovů. -Frézování, soustružení, vrtání Výroba dílů středně velké až velké serie. Zámečnická výroba, : - ocelové konstrukce střední včetně povrchové úpravy (ocelová konstrukce) - schodiště z oceli - zábradlí a mříže z oceli, - vrata, brány, ploty z oceli

Prodej, servis, revize: -motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Maloobchod, prodej, eshop: - výpočetní technika - mobilní telefony - prezentační technika - software. Služby: - servis elektroniky - webdesign - videostudio - správa sítí.

Firma L.P.I. je dodavatelem automatického zavlažovacího systému RAIN BIRD.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Prodej, maloobchod: - měřící a regulační technika. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.