CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: - nábytek do všech druhů kancelářských a komerčních interiérů - jednací a zasedací místnosti - kancelářské sestavy - sedací nábytek

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Výroba: - profesionální přepravní obaly - pevné obaly vyráběné z překližek, hliníkových profilů a kovových rohů, se zámky a madly - ponky, pracovní stoly - zavazadla na nářadí - kufry na nářadí.

Kancelářská a telekomunikační technika. Autorizovaný prodej a servis kancelářské techniky: -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, ČESKÝ MOBIL -kopírovací stroje -registrační pokladny -psací stroje -skartovací stroje -přenosné telefony, faxy, záznamníky -digitální diáře a databanky -etiketovací kleště, TENZA a DYMO kleště ...

Nabídka kovotlačitelských prací.

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Dodávka, montáž - technologické celky. Činnost: - zámečnictvi - kovářské práce - voda - topení - plyn.

Činnost: - kovovýroba - frézování - CNC obrábění - třískové obrábění - soustružení - tyče, příruby - vrtání - elektroerozivní obrábění - hloubička s planetováním - lisování.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace do bytu, domu, kanceláře - montáže a instalace klimatizací.

Výroba. prodej, realizace: - vodní turbiny - technologické zařízení pro vodní elektrárny.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - kancelářský nábytek - na zakázku - kuchyně - schody.

Maloobchod, e-shop: - diamantové řezné kotouče - diamantové brusné kotouče.

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Prodej, regály: - kompletní sortiment policových regálů - regály na pneumatiky - pojízdné a pojezdové regály - paletové regály - konzolové regály - patrové regály - montáž, doprava. Prodejní sklad: 285 76 Chotusice 46 tel: 312312477

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Práce: - zednické, - obkladačské, - malířské, - drobné zámečnické.

Přerušena činnost. Zámečnické práce, zhotovení: -výlohy, vchodové dveře, vrata, mříže, a další.