CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Nákladní kontejnerová doprava: - rozvoz písku a štěrku - pronájem kontejneru na odvoz odpadů

Vyrábíme: - kvalitní české kované ploty - vjezdové brány posuvné - samonosné - teleskopické. Nabízíme: - komplexní řešení oplocení zahrad - rodinných domů - firemních i průmyslových objektů. Dále provádíme: - veškeré kovářské a zámečnické práce, mříže, zábradlí a schodiště. Prodej automatických pohonů bran, garážových ...

Prodej: - zemědělská technika - hnojiva

Práce: -elektrotechnické -stavební -vodoinstalatérské -topenářské -zemní. Kovovýroba.

Prodej, opravy: - spotřebiče - klimatizace. Pracovní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00 So 8:00 - 11.30. Kuchyňské a interiérové studio: Kouřimská 136 Kolín 1 Tel/fax: 321727449. E: kuchynekolin@hvservis.cz.

Gravírování a rytectví: -Razítkové štočky - Trodat, Colop -Kovové štočky -dveřní štítky a jmenovky -osobní a stolní jmenovky -firemní štítky -informační systémy budov -klíčenky, psí známky, přívěsky -pečetidla -vyřezávané písmo -nástřikové šablony -průmyslové aplikace -porývání dárkových a reklamních předmětů.

Prodej, dodávka, velkoobchod, maloobchod. - strojní a ruční nástroje na obrábění kovů, dřeva, plastů - elektrické, pneumatické a ruční nářadí - elektronářadí - brusné a řezné kotouče - škrabáky Noga - technická konzultace - pravidelné informace o novinkách.

- Obrábění na CNC soustruhu - Kovovýroba - Broušení - Výroba vrat - Výroba schodů, schodišť - Výroba zábradlí - Ocelové konstrukce

Povrchové úpravy kovů: - tryskání (tryskání veteránů) - pískování - balotínování - metalizace - průmyslová lakovna.

Výroba, prodej: -vakuová zařízení, komponenty. -vývěvy: membránové, rotační olejové, difuzní. -vakuové ventily. -vakuové aparatury. -měření vakua: -vakuometry mechanické. -vakuometr PIRANI. -laboratorní přístroje: -topné hnízdo.

Nabízí: - export a import ojetých autobusů - nákup a prodej autobusů - leasing autobusů - pojištění autobusů

Služby: -digitální barevný nebo černobílý tisk vizitek, letáků, plakátů, samolepek, brožur, manuálů -DTP-logotypy, grafické návrhy, předtisková příprava -velkoformátový tisk plakátů, banerů, samolepek, billboardů -samolepící řezaná reklama - firemní cedule, auta, výlohy -potisk reklamních předmětů -reklamní stojky a tabule, informační ...

Prodejní sklad: -manipulační technika Kovocheb.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérské zboží.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na zemědělské stroje a zařízení ZETOR, AVIA - nářadí TONA.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače a příslunství - hardware - software - DUNA - ekonomický systém - spotřební materiál pro tiskárny.

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

Prodej a servis: -kopírky, faxy -spotřební zboží -kancelářská a výpočetní technika. Oprava: -tiskárny -počítačové sestavy. Renovace tonerových kazet.

Maloobchod, prodej: - nábytek - návrhy interiérů a jejich realizace - design - poradenství

Oprava, servis: -železniční vozy a lokomotivy.

Velkoobchod, maloobchod: -elektronářadí WEGOMA-VIRUTEX, FESTOOL, DeWalt - frézy(KARNED, CMT) - klempířské stroje a nářadí - pily(PILANA, CMT*) - brusivo(STARCKE, TYROLIT, OLYMPUS) - lepidla - nářadí - kompresory, vzduchové nářadí(SCHNEIDER) Dřevěné polotovary: - zábradlí - úchytky - záslepky - podlahové lišty.

Práce: -zámečnické -zednické -truhlářské.