CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Opravy, prodej: -asynchronní motory do 250 kW -stejnosměrné motory do 350 kW -kalová a oběhová čerpadla.

Maloobchod, prodej: -malá zemědělská technika -traktory -příslušenství k traktorům -kultivátory.

Vysokozdvižné vozíky: -servis, opravy.

Prodej a servis: -zahradní technika.

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Kovoobrábění a nástrojářské práce: -elektroerozivní obrábění -frézování, CNC frézování -soustružení, broušení na plocho i na kulato -výroba lisovacích a tvářecích forem -lisovací nástroje -lisování z plechu a z plastu.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -ocelové haly -ocelové stavby.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Kovářská umělecká dílna. Zakázková výroba: -kované brány, branky, mříže, zábradlí, točitá schodiště, lampy, vývěsní štíty -kovaný nábytek zahradní stolky a židle, sedací soupravy, postele, vitrýny -bytové doplňky zrcadla, věšáky, krbové soupravy, svícny -zbraně pro dekoraci meče, dýky, sekery, kopí, brnění -zahradní a ...

Práce: - zámečnické - frézování, soustružení, obrážení - broušení, vrtání, sváření, řezání.

Pila. Výroba: -palety EURO -palety jednoúčelové atypické podle předlohy -dřevěné obaly. Prodej: -řezivo -palivové dříví -piliny.

Prodej: - protipožární pomůcky. Požární ochrana.

Poradenství, návrh, prodej, modernizace, opravy: -počítače, PC. Výukové a uživatelské počítačové programy.

Řemeslo : -kovář -zámečník.

Prodej: -automatické pračky, myčky, chladničky, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery WHIRLPOOL, MAPS, CANDY, ZANUSSI, GORENJE, INDESIT, IGNIS, CROSLEY, PHILCO, SAMSUNG, CALEX, ARDO, DAEWOO, MORA, ROMO-ZEROVAT, AEG. Služby: -záruční a pozáruční servis -dovoz, zapojení a předvedení zdarma -běžné opravy do 24 ...

Kancelářská technika: -kopírky -faxy -tiskárny -telefonní ústředny -montáž strukturovaných kabeláží -servis.

Prodej: -počítače a komponenty -různé sestavy na přání.

Služby: -úklid domácnosti, kanceláře -čištění koberců strojem s rotačním kartáčem vhodné i po malování podnikům i soukromým osobám -půjčování strojů na čištění -mytí a čištění okna, výlohy -stavební práce.

Kovoobrábění na CNC strojích -soustružení -frézování Výroba dílů pro automobilový průmysl a teleskopických tlumičů. Kování pro nábytkářský průmysl (spojovací materiál).

Opravy, servis a prodej: -svařovací (svářecí) technika, zařízení -svářečky -poloautomaty tuzemské i zahraniční ESAB, FRONIUS, FORMICA plasmy pro plasmové řezání přestavby, renovace, generální opravy, GO svařovacích poloautomatů -hořáky BINZEL, KURT HAUFE i renovace -odsávací zařízení KEMPER i montáž -autogen výměnným ...