CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy.

Opravy: - malá zemědělská mechanizace - sekačky, křovinořezy - zahradní technika.

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Truhlářství. Výroba: -dřevěné obaly -palety

Výroba tištěných textilních etiket. Textilní etikety: - tkané - tištěné Papírové etikety: - samolepicí papírové samolepicí etikety různých rozměrů jsou vhodné k přelepování obalů Vašich výrobků apod. Je možný tisk loga, čárových kódů a proměnlivých údajů v několika barvách. - visačky, vizitky atd. papírové visačky jsou nadstandardní ...

Práce: -topenářské -zámečnické.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Prodej: -vybavení prodejen. -regálové systémy SU5. -pokladní boxy. -konfekční stojany. -pulty. -cenovkové lišty. Služby: -montáž. -zaměření prodejny. -doprava zboží.

Výpočetní technika, servis, internet

Výroba, dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Výroba a konstrukce: -obaly -kartony -reklamní a prodejní stojany -poutače -zásuvné toppery z potištěné hladké a vlnité lepenky -návrhy designu.

Váhy a vážní systémy. Prodej a montáž: -obchodní váhy -plošinové -silniční -technologické vážení -vážení zásobníků -tenzometrické snímače zatížení firmy VISHAY.

Umělecké kovářství, výroba: - svícny - poličky - krbové nářadí - koše na dřevo - ploty, vrata, vrátka - zábradlí - historické zbraně

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Výroba: -elektromotor. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Sídlo: SOPO s. r. o. (ústředí) Modletice 19 251 01 Říčany Tel.: +420 323 637 444 Fax: +420 323 367 440 Zákaznická linka: tel: 323638247

Výroba a vývoj: - zařízení a potřeby pro výrobu inseminačních dávek. Prodej, servis: - technika a materiál pro inseminaci zvířat.

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna

Naše firma se specializuje na výrobu dětského a studentského nábytku, zařizování škol a mateřských školek a to již od roku 1991. Zaměřujeme se na sériovou výrobu dětského nábytku, nábytku do mateřských školek a škol pro tuzemský i zahraniční trh

Výroba: - papírové obaly.

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -obráběcí nástroje.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.