CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - broušení motorů a jejich válců

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Drobné zámečnické práce. - opravy a převíjení elektromotorů

Prodej, servis: -kancelářská technika: - výpočetní technika Výroba razítek

Návrh, dodávka, servis: - elektrické vybavení budov malého i velkého rozsahu.

Kovovýroba: -haly -svařence -ocelové konstrukce -kontejnery a pod. Montáž a opravy. Tryskání a pískování.

Práce, služby: -zámečnické -topenářské -vodoinstalatérské.

Kontrola, servis prodej: -hasící přístroje a hydranty -pojízdné přístroje.

On-line prodej: - kancelářské potřeby - výpočetní technika Servis, opravy: - kancelářské a výpočetní techniky

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

Výroba a prodej chemických výrobků pro průmysl, olejů a maziv, odmašťovacích přípravků či stavební chemie.

Služby: -autobusová zájezdová doprava, -opravy motorových vozidel, -prodej nafty, -mytí vozidel.

Kadeřnické potřeby a profesionální vlasová kosmetika, prodej: -vlasová kosmetika WELLA, SELECTIVE, BLACK, LONDA JOANNA ELGON -kadeřnické pomůcky.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Práce: - tryskání - pokovování.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - hardware, software.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Prodej, oprava, servis: - balící stroje - vážící stroje, váhy - třídící stroje - technologie pro ovocnářství a zeleninářství - postřikovače.

Maloobchod, prodej: - měřící technika - tvrdoměry - měřící ramena - měřící stroje - měřící videosystémy.

Kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Cestovní agentura: -pronájem autobusů Neoplan -pravidelná mezinárodní linka Příbram- Praha-Brno-Poprad-Prešov-Michalovce-Humenne-Snina -prodej zahraničních i tuzemských zájezdů -zahraniční i tuzemské vstupenky na kulturní akce -autobusové jízdenky. Sidlo firmy: -Ouběnice17, tel.318690114 turismo@hejnal-turismo.cz Pobočka ...