CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Odvádění a čištění odpadních vod Autodoprava. Odvoz fekálie, fekálií.

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Lubrifikační technologie - LubTec. Šroubení a příslušenství pro centrální mazání. Montáž, servis a prodej: - centrální mazací systémy - hydraulická šroubení - hydraulické systémy - dávkovací technika. Dávkovací a směšovací technika DOPAG/HuK. Dávkovací technika ABNOX. Zařízení pro tavná lepidla.

Služby: -solární ohřev vody a vytápění pro RD i firmy, tepelná čerpadla -montáž na klíč, prodej, servis, poradenství.

Dodavatel: -kompletního sortimentu strojů a zařízení autoservisů a pneuservisů mimo jiné strobolamp, paltestů, testerů řídících jednotek, analyzátorů, kouřoměrů, kompresorů, hydraulických lisů, regloskopů, nabíječek, zařízení pro distribuci a sběr oleje a vazelíny, jedno i vícesloupových zvedáků, vyvažovaček zouvaček pneumatik od firem OMCN, ...

Specializovaný gastro obchod nabízí profesionální zařízení do gastronomie, nerezový nábytek, sklo, porcelán, nerez nádobí, náčiní a gastronomické doplňky pro gastro provozy. On line gastro bazar, gastrobazar a vybavení pro gastronomii.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.

Výroba: -laminátová -sklolaminátová -střechy -prolézačky -spojlery -skluzavky -karoserie -květináče -vany -kryty a přístřešky -nádrže -bazény -různé speciální konstrukce.

Prodej: -zemědělské stroje Služby v oblasti nemovitostí

Prodej, splátkový prodej: -úklidová technika vysavače LINDHAUS pro domácnost i průmysl.

Všeobecné strojírenské činnosti Silniční nákladní doprava

Kompletní dodávky: -výpočetní technika, PC**, telekomunikační zařízení multimedia, doplňky -počítačové sítě -počítače, servery -poradenství.

Zámečnictví, nástrojářství. Zednictví.

Činnost: - opravy pracovních strojů

Prodej a montáž: -instalatérský a topenářský materiál, -zdravotechnika, -potrubní systémy, -kotle, -radiátory, -oběhová čerpadla, -zahradní program.

Kovářství, podkovářsví. Zámečnictví, nástrojářství.

Výroba: -sklopná lůžka -vestavěné skříně na míru. Práce: -kovářské -zámečnické -svářečské.

Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Autoservis. Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Práce: - zámečnictví - kovářství.