CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Produkty - prodej: - ektronika - domácí spotřebiče - domácí spotřebiče ETA - digitální technika - telekominikační technika - výpočetní technika - kancelářská technika - el. ruční nářadí - ohřívače vody - náhradní díly na domácí spotřebiče - svářecí technika - topná tělesa všeho druhu - výroba topných těles na zakázku - ...

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Maloobchod, prodej, servis: -mrazicí boxy, izolační panely, mrazicí pulty -prosklené vitríny, výrobníky sody a ledu -chladničky, mrazničky -myčky -pračky -elektrické a plynové sporáky -vysavače -odsavače par -mikrovlnné trouby.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Služby: -prodej, servis profesionálního nářadí a zahradní techniky (NAREX, MAKITA, METABO, DOLMAR, PROTOOL, FESTOOL, HUSQARNA), -prodej čerpadel, -komletní sortiment nářadí a příslušenství. ICQ 309091801

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Servis a opravy: -chladící zařízení, chladničky, kombinované lednice -mrazící zařízení, mrazáky. Prodej: -chladničky -kombinované lednice -šuplíkové mrazáky -truhlové mrazáky. Odvoz, zapojení a předvedení zdarma. Výkup: -starší lednice protiúčtem.

Ryze česká společnost s dlouholetou tradicí výroby: - plechové garáže - pozinkované garáže - sklady - zahradní domky - motocyklové domky - přístřešky - vrata. Firma nabízí: - vytvoření kompletní projektové dokumentace - výrobu - dovoz - montáž garáží (skladů) na Vámi určeném místě. Výroba plechových garáží z ...

Půjčovna: -lodě -výstroj pro vodní turistiku.

Prodej: -profi vysavače -domácí vysavače -příslušenství -výhradní dovozce firmy LINDHAUS.

Dodavatel technologií pro chov a ustájení koní. Výroba, prodej: -venkovní a vnitřní boxy -vrata, okna -stájové podlahy -překážky.

Prodej: -zemědělská technika -zemědělské stroje -nářadí -traktory.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Opravy, servis: -chlazení -ledničky, mrazáky.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - zámečnické - lakýrnické.

Výroba: -stroje a přístroje s mechanickým pohonem -hydraulická zařízení a prvky -hydraulické válce -hydrogenerátory ruční -hydraulické dílenské lisy.

Výroba, prodej: -zemědělské stroje a zařízení -ocelové konstrukce. Služby: -zemní práce -oprava zemědělských zařízení.