CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Projekční a inženýrská činnost: -železniční zabezpečovací zařízení -přejezdy -vlečky.

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací pokoje,ložnice -koupelnový nábytek -interierové masivní dveře -masivní schodiště. Pokládka plovoucích podlah.

Služby: -vypěstování a dodání trávníku v rolích -odborná pokládka -instalace automatických závlahových systémů. Prodej: -osiva -hnojivo -zahradnické nářadí.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Největším dovozce a autorizovaný distributor olejů a maziv ESSO a Mobil v České republice.

Provádíme: - veškeré zámečnické práce - kovářské práce - přípravné práce pro stavby a dokončovací stavební činnost.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace. Zajišťujeme recyklaci vozovek za studena na místě, frézování silnic a komunikací, údržbu silnic - letní i zimní. Nabízíme vodorovné a svislé dopravní značení, pozemní stavby a zateplení panelových domů.

Dovoz a prodej ojetých automobilů a karavanů z členských zemí Evropské unie. Zajišťujeme úvěry, leasing, zajištění STK, pojištění vozidel.

ABC šicí stroje. Provádíme opravy a servis - šicích strojů všech značek, typů a stáři - domácích šicích strojů - overlocků - průmyslových strojů na textil - průmyslových strojů na kůži - průmyslových obuvnických strojů.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.

Opravy záruční i pozáruční servis veškeré kancelářské techniky. Prodej: - kancelářská technika.

Kompletní sortiment nábytku. Prodej: -nový I.jakost z dovozu a tuzemska -moderní obývací -ložnicový, válendy, letiště, matrace, palandy -ostatní doplňkový nábytek -kuchyňské stoly, židle, rohové jídelny -kancelářský nábytek, kancelářské židle -sedací soupravy rozkládací, gauče rozkládací -kuchyňský nábytek-sektor ...

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.

Půjčovna: -stavební mechanizmy -stavební výtahy -závěsné lávky -pracovní plošiny. Provádíme: -montáž, demontáž, revize těchto strojů. Výroba: -výtahy pivních sudů do sklepů -plošiny pro bezbariérovou dopravu invalidů do domu -zakázková kovovýroba.

Povrchové úpravy dřevěnných a kovových konstrukcí: -lakýrnické práce -natěračské práce -lazurování dřeva -ochrana dřeva -protipožární nátěry dřeva -žárové zinkování kovů -komaxitování kovů.

Dělení materiálu: -tvarové dělení materiálu oxypropanovým plamenem -pálení dílů -pálení drážek a otvorů.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej - elektromotory Převíjení elektromotorů všech druhů do 400 kW včetně GO - rychloopravy motorů do 15 kW Opravy - ponorná a horizontální čerpadla včetně GO

Výroba - montované skleníky Kovoobrábění

Internetový obchod - zahradní technika Internetový obchod - zahradní technika

Zateplování - fasády Realizace - ploty Montáž - sádrokartony Úprava - terény Pokládání - plovoucí podlahy - obklady - dlažby Rekonstrukce - byty

Kamenictvívýroba z přírodního kamene - schody - parapety - pomníky - pomníkové díly Kamenická výroba - pomníky - pomníkové díly Kamenická výroba - parapety Kamenická výroba - schody