CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Maloobchod, prodej: -čtyřkolky -motocykly -doplňky a tuning -náhradní díly -motodíly -oleje, maziva

Kovovýroba - přesné dílce na CNC obráběcích strojích.

Dovoz, prodej - zemědělská technika - lesnická technika - traktory, štípací procesory.

Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - prodejny, obchodní centra, výrobní haly, bankovní pobočky, školy a mateřské školky - realizace interiérů a exteriérů prodejen na klíč - udržba budov (prodejny, komerční objekty) - zateplení, mytí, čištění fasád - práce vodoinstalatérské, topenářské, plynařské Dodávky a montáž veškerého vnitřního ...

Činnost: - zemní práce - inženýrské sítě - demolice - základové desky - osazováním čističek a septiků - dřevovýroba, kovovýroba. Výroba a pronájem mobilních třídičů.

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek....atd.

Firma Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany působí v oblasti výroby a servisu zemědělské techniky.

Import - stroje PROBST - pokládací systémy - manipulační technika - zdvihací zařízení, příslušenství pro jeřáby.

E-shop - zahradní technika - lesní technika - náhradní díly na zahradní a lesní techniku (motory, pneumatiky, kola) - lesní nářadí - oleje, maziva - nářadí - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - krmiva a chovatelské potřeby.

Vývoj, výroba - průmyslová automatizace - telekomunikační systémy - signalizační systémy.

Služby - pronájem kajutových plachetnic na Orlické přehradě.

Prodávám železářské zboží, spojovací materiálu, barvy, laky, nářadí a lepidla. Nabízím broušení nožů a řetězů. Vyrábím klíče. Provádím míchání barev.

Dodávka, prodej, montáž, servis - gastronomické technologie a vybavení.

Výroba, výrobce: - sdružená skelná příze. Autobusová doprava: - autobus Mercedes Benz Tourismo RHD - mikrobus Ford Transit (9 míst). Půjčovna (v letní sezoně): - rafty, kanoe, plovací vesty.

E-shop: - spotřební materiál do tiskáren - náplně - tonery - papíry

Zámečnictví, výroba: - posuvné brány, vrata - kovová schodiště, zábradlí - kovové konstrukce.

Výroba: - nábytek - kancelářský - skříně, komody - postele - kuchyňské linky

Prodej, oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika

Prodej: - soukromá a korporátní turbínová letadla značek Piper a Pilatus.

Činnost: - vývoz jímek - čištění vnitřních i vnějších kanalizací - čištění ČOV - tlakové čištění - čištění domovních odpadů - mechanické čištění studní - dovoz pitné vody - zásobování kulturních a sportovních akcí pitnou vodou - pronájem a odvoz kontejnerů

Služby: - pomoc při dopravních nehodách a likvidaci následků

Maloobchod, prodej: -domácí vodárny, kalová čerpadla, čerpadla do vrtů, oběhová čerpadla - kamna, sporáky.

Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.