CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Pan Vlastislav Toula se primárně zabývá zemními pracemi, terénními úpravami, demoliční činností nebo také údržbou zahrad. Dále poskytujeme služby v oblasti nákladní autodopravy a zajistíme přistavení velkoobjemového kontejneru. Mimo jiné u nás můžete zakoupit písek, drť či kačírek. Sídlíme v obci Čerčany, okres Benešov. Práce, služby: - zemní ...

Prodej, montáž - kamerové, zabezpečovací, požární, vjezdové, vstupní systémy - veřejné ozvučení.

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Vývroba - vodní turbíny - technologii pro vodní elektrárny.

Prodej: - gastro vybavení, technologie - úklidové potřeby - hotelové, restaurační vybavení.

Výroba, prodej: - plastové fólie, pytle, sáčky (HDPE, LDPE, LLDPE, MDPE).

Prodej čisticích a mycích zařízení, profesionální úklidové a čisticí techniky, čisticích prostředků. Provádíme kvalifikovaný záruční i pozáruční servis.

Společnost VOLKE MLADÁ BOLESLAV spol. s r.o. nabízí konstrukční a vývojové práce v automobilovém a strojírenském průmyslu. Zabýváme se výrobou modelů, vyvíjíme plechové a vnější plastové díly karoserie, dále vnitřní vybavení a obložení vozů. Provádíme analýzy, zkoušky a testování elektrických zařízení ve vozidlech. Pro prezentační účely vytváříme ...

Velkoobchod, e-shop - kadeřnické nůžky, hřebeny - kosmetika - vlasové doplňky - kulmy, žehličky na vlasy.

Prodej, servis: - zahradní technika - sekačky, vertikutátory - zahradní traktory - sněhové frézy - čerpadla. Dodávka, montáž: - laminátové zahradní bazény, zastřešení bazénů.

Konstrukce, projektování, zakázková výroba: - dopravníky, mini dopravníky - stroje, strojní konstrukce.

Kovovýroba, e-shop: - pracovní stoly - zásuvkové regály - petlice, zednické skoby - kroužky na kosu, klínky do kladiv - hřbílka na koně a skot. Zakázková výroba, ražba: - psí známky (hliník, mosaz). Provozovna: - Voltuš 59

Nástrojárna, výroba: - lisovací nástroje - formy, přípravky. Přesné elektroerozivní obrábění: - drátové řezání - vyjiskřování - vysokorychlostní děrování.

Kovovýroba - zakázková výroba - vrata, brány, zábradlí - voliéry, klece pro ptáky.

Půjčovna, zapůjčení: - profesionální čistící stroje na koberce zn. Kärcher.

Prodej, servis: - notebooky, notebooky - výpočetní technika.

Výroba - lisovací technologie pro odpadové hospodářství - mobilní lisovací kontejnery - nakladače - překládácí stanice. Výroba - adresa: Sokolov, Cheb, Nová Baňa.

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Dodávka: - vibrační technika, kruhové vibrační zásobníky - lineární vibrační dopravníky.

Ralizace zahrad - údržba a terénní úpravy zahrad - zakládání trávníků - zavlažování - zahradní jezírka.

Nástrojárna, výroba: - řezné nástroje - strojní součásti - repase automobilových hlav.

Prodej, e-shop: - oleje, maziva, provozní kapaliny.

Výhradní distributor: - kosmetické, terapeutické přístroje společnosti LPG® SYSTEMS pro Českou a Slovenskou republiku.

Výstavba, servis: - semafory - parkovací zařízení, automaty.