CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Klimaterm, prodej, montáž - klimatizace - tepelná čerpadla.

Firma Josef Jelínek–MDT se zabývá výrobou komponentů a montážních dílů pro transformátory. Dodáváme kompletní osazení transformátorů upevňovacími díly. Vyrábíme velké upevňovací díly pro kV trafa, vývody a propojovací díly, lišty pro svorkovnice a svařence pro transformátory, dále díly pro silové rozvaděče a to včetně montáží Cu výzbroje. ...

E-shop: - motorové oleje - autopříslušenství

Velkoobchodní prodej papírnického zboží a obalového materiálu.

Služby: - agrobazar - prodej použitých zemědělských strojů - prodej náhradní díly Zemědělské služby.

Služby - ověřování napínacích souprav - kalibrace tlakoměrů - školení obsluhy napínací soupravy.

Dodávka, servis - nerezové bazény - solární panely - tepelná čerpadla - zakrytí bazénu - sauny.

Prodej, e-shop - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - stoly, židle - skříně - ložnice - bytové doplňky

Prodej: - počítače - software - notebooky - tiskárny - digitální fotoaparáty

Práce, řemeslo: - zámečnictví

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - solární systémy - podlahové vytápění.

Projektová činnost - technologické projekty: plynové rozvody, regulační stanice plynu, kotelny, úpravny vody, výměníkové stanice, bytové rozvody. Revize plynových zařízení - revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení - revize tlakových zařízení. Konzultace a poradenská činnost - konzultace technologických projektů - konzultace ...

Výroba nábytku - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, penziony a ubytovny - atypický nábytek.

Maloobchod, e-shop: - jízdní kola - elektrokola - lyže - sportovní oděvy, batohy. Půjčovna: - jízdní kola - lyže, snowboardy, doplňky - laminátová lodě.

Prodej: - alternativní a ekologické tepelné zdroje.

Služby - revize, revizní zkoušky a inspekce zdvihacích zařízení - prohlídky ocelových konstrukcí jeřábových drah - technické prohlídky a kontroly manipulačních vozíků.

Zámečnictví, výroba - komponenty pro autojeřáby - ocelové konstrukce - závory.

Činnost - soustružení dřeva - ostření nástrojů.

Stavební činnost - zemní práce - inženýrské sítě. Pronájem stavebních strojů. Nákladní autodoprava - tuzemská doprava - přistavení a odvoz kontejnerů. Zámečnická výroba - vrata a brány - schodiště - ocelové konstrukce.

Zámečnické práce - zakázková výroba - schodiště - zábradlí - mříže - kované brány.

Výroba, kovovýroba: - filtrační jednotky - vzduchotechnické potrubí - pálení laserem - zakružování.

- smluvním prodejce strojů CLAAS, VADERSTAD, GRIMME, ANNABURGER, KRAMPE, TECNOMA a olejů a maziv SHELL - prodej a servis zemědělských strojů: - sklízecí mlátičky - samochodné řezačky - traktory - lisy - stroje na pícniny - teleskopické manipulátory - řídící systémy - Agrocom - Pronájem strojů - Služby ...