CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Montáž, servis a oprava: -měřící a regulační techniky Siemens -silové rozvody do 1 kV -zabezpečovací zařízení bytů, objektů, automobilů -telekomunikační technika -elektrický pohon vrat -frekvenční měnič Dan Foss -kogenerační jednotky -tepelná čerpadla -regulace vytápění rodinných domků -vodáren -autoelektrika -domácí ...

Kovovýroba - kovoobrábění, soustružení. Dřevovýroba - truhlářské práce - dřevěná vrata.

Papírnictví. Prodej, e-shop - papírenské zboží - papíry, obálky, pořadače, šanony - školní potřeby, aktovky, penály - kufříky - výtvarné a školní potřeby - psací potřeby, sešity - hračky.

Prodej, montáž - hydraulické nákladní jeřáby - nosiče kontejnerů - nástavby pro odtah vozidel. Provozovna Praha - adresa: Přátelství 551/4, 104 00 Praha - Uhříněves - tel. 602 478 522. Provozovna České Budějovice - adresa: Hlinsko 36, 370 01 České Budějovice - tel. 602 214 669.

Výrobce zahradní a zemědělské techniky - držiče větví - příslušenství ke kultivátorům.

Montáž, instalace a servis chladicích věží - chladicí věže s otevřeným nebo uzavřeným systémem chlazení - technologie chladících okruhů.

Dodávka, montáž - automatické závlahové systémy - pravidelná údržba a servis.

Výroba: - zakázková kovovýroba, - páleni laserem, - povrchové úpravy (tryskání, lakování), - dřevovýroba, - svařence (svařováni oceli, nerez, AL). provozovna: Suchdol 2 tel.: 327596161

Dodávka, prodej - technologie pro detekci a automatizované hašení požáru - elektrická požární signalizace - elektrická zabezpečovací signalizace - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Provozovna a výdej zboží - adresa: 17. listopadu 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola dokladů, směrnic - revize, periodické kontroly protipožárních prostupů (ucpávek) - požární značení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Kovoobrábění - zakázkovou výrobou na soustružnických automatech - soustružení malých sérií na revolveru.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Drtící a třídící technika Nové stroje a zařízení - čelisťové drtiče - kuželové drtiče - odrazové drtiče - válcové drtiče a kladivové mlýny - vibrační třídiče - podavače - mobilní drtiče třídiče - automatizace drtičů - třídící síta a otěruvzdorné materiály Dodávky originálních náhradních dílů Záruční a pozáruční ...

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - měření a regulace - servis a revize plynových a elektrických kotlů

Služby: - vývoj software Prodej: - výpočetní technika - software