CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Svařování, sváření, renovace, opravy: - plastů Výroba: - laminátové nádrže - septiky, jímky - vodoměrné šachty

E-shop: - automobilová chemie - mazadla - čistící a odmašťovací produkty...atd

3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Renovace, opravy a úpravy obráběcích nástrojů s vyměnitelnými pájenými břitovými destičkami pro CNC stroje. Výroba speciálních nástrojů.

Produkce a potisk plastových obalů. VAN GILLERN s.r.o. je jeden z největších výrobců obalů z PE fólie na českém trhu. Vyrábíme PE fólie různých typů a tyto následně zpracováváme na - plastové obaly - reklamní tašky - BIO tašky - potištěné fólie - sáčky - pytle - odpadové pytle. Jsme schopni potisknout i jiné fólie, např. ...

Autodoprava - přeprava osob a věcí - dodávková doprava. Zámečnické práce - zakázková výroba - lisování - soustružení - frézování. Kovářské práce - výroba ploty, mříže, brány.

Oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - VZV - manipulační technika Prodej: - vysokozdvižné vozíky - náhradní díly

Výroba: - hlubotiskové válce pro potisky plastových obalů, cigaret, dekorativních laminátů, obkladů stěn...

Služby: - montáž kuchyňských linek a nábytku.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - zateplování rodinných domů - fasády - montáž tepelných čerpadel.

Technické služby: - údržbu veřejné zeleně - zimní údržba - odpadové hospodářství.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Prodej, montáž: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla

Prodej: -gumové dopravní, dopravníkové pásy -dopravní pásy s žebry nebo výstupky -stírací a otěruvzdorná pryž -lisovaná technická pryž -PVC pásy pro všeobecné použití -speciální PVC* pasy pro korečkové elevátory -ploché hnací řemeny (ne klínové) -těsnící pryž s vložkou i bez -hadice tzv.bagrovky -podávací pásy pro pokladny v ...

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Společnost Vratislav Zbraněk provozuje internetový obchod nabízející široký sortiment školních, kancelářských, výtvarných potřeb, tonerů a papírenského zboží. V našem e-shopu najdete také různé balící materiály, drogistické zboží i vybavení na párty. Vše můžete objednat z pohodlí Vašeho domova, většinu objednávek expedujeme do 24-48 hodin. Sídlíme ...

František Škorpa - specializovaný výrobce gastronomického zařízení z nerezu. Zakázková výroba gastrozařízení pro provozy: - barové - restaurační - kuchyňské. Produkty: - nerezové výčepní, barové stoly a desky - nerezové pracovní stoly - mycí stoly s dřezy - regálové systémy - nástěnné skříně - nástěnné police - ...

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Výroba velkokuchyňského zařízení: - nerezový nábytek - mycí a neutrální stoly - mycí stoly - nerezové dřezy - skříňky - police - regály - atypický nábytek - chladící stoly - vitríny - ohřívací stoly - teplé výdejní pulty - digestoře - výlevky - nerezové podstavce - nerezové vozíky. .

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku. .

ACI. Výroba a montáž: - vzduchotechnika - hliníková okna a dveře - venkovní rolety - parapety - venkovní - hliníkové - vnitřní - dřevotřískové, plastové - zimní zahrady - hliníkové fasády - automatické dveře - zasklívání lodžií a balkonů - garážová vrata - střešní okna - zasklení lodžií, balkónů. Zpracování: - ...