CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Jsme český výrobce kompletních systémů pro řezání vysokotlakým vodním paprskem.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Opravy a servis drtičů - opravy a výměny hlavních komponentů - repase a přestavby strojů - náhradní díly - výroba odlitků z manganových ocelí

Firma WASY spol. s r.o. byla založena v roce 1993. Společnost WASY spol. s r.o. je dodavatelem vysoce kvalitních vah a vážících systémů. Od roku 1995 zastupuje v České republice předního výrobce vah ze Spojených států amerických firmu CARDINAL. Držitele certifikátu ISO 9001, která byla založena již v roce 1900. Stěžejním předmětem ...

Výtahy: - NONSTOP servis a opravy - revize a revizní zkoušky - činnost související s normou ČSN* 274002, 274007.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Strojírenská výroba: - průmyslové filtry kapsové, řady FVU - hadicové filtry - tlumiče hluku - vzduchotechnické potrubí - kruhové a čtyřhranné, včetně tvarovek, klapek a příslušenství - ocelové konstrukce. Montáže zařízení. Vypalování, výpaly na CNC řezacím portálovém stroji plazmou do 25mm. Zámečnictví, zámečnická ...

Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Pronájem, prodej - pracovní plošiny a náhradní díly - servis zařízení pro práce ve výškách.

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Dodávka, montáž, servis - klimatizace, klimatizační systémy (mobilní, nástěnné, kazetové, parapetní, kanálové, multisplitové, centrální) - chladící systémy.

Práce: - kovář, podkovář - kování koní.

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - trezorové skříně - kovová schodiště - kovová vrata, ploty.

Prodej, servis: - zemědělská technika.

Činnost: - elektromontážní práce - elektrikář - servis elektrokotlů - měření termokamerou.