CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, stavba, práce: - plavidla - nerezové doplňky na plachetnice, motorové čluny - laminováním různých dílů na lodě, auta.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení

Oprava, servis, údržba: - ultralehká letadla - civilní letadla.

Internetový obchod, e-shop: - vysavače, podlahové myčky zn. Lindhaus.

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Činnost: - kovoobrábění - CNC soustružení - obrábění plastů.

Prodej: - diagnostické a terapeutické zdravotnické systémy - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - potřeby pro laboratorní vyšetření

Kovoobrábění. obrábění všech druhů oceli, barevných kovů a plastů - řezání závitů řady - M; G; NPT; BSPT; R; ... - broušení nakulato - dělení materiálu automatickou pásovou pilou - dynamické vyvažování rotačních dílů - tryskání (korund F90) - značení mikro úderem

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Sériová výroba - CNC kovoobráběnívrtání - CNC frézování - svařování - lisování, dělení materiálu - stříhání plechu - CNC ohýbání trubek a drátů Kovářství.

Výroba, prodej: - kontejnery - kontejnerové systémy - stojany na sklo - vyklápěče nádob - lisy na odpad

Provádíme stavby a přípojky plynovodů, vodovodů a kanalizací. Používáme vlastní stroje na provádění protlaků pod komunikacemi, na opravu poškozených komunikací a další. Máme záruční a pozáruční servis na veškeré námi prováděné práce. Z našeho technického vybavení: - sklady a dílny, odstavná parkovací a skladovací plocha - kolová a ...

Servis a prodej: -čistící systémy WAP ALTO -vysokotlaké stroje KRANZLE, LAVOR -mycí a podlahové automaty COLUMBUS, HAKO -malířská a stříkací-nástřiková technika TITAN, ELITE, AIRLESSCO firmy STORCH.

Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: - pracovní i bytové nábytkové vybavení interiérů na klíč.

Výroba: - laminární boxy - mikrobiologické - bezpečnostní boxy - digestoře - izolátory.

Technicko - poradenský servis, dodávky, pokládka: Interiérové masivní bambusové podlahy Dřevěné plovoucí podlahy Interiérové bambusové podlahy vrstvené Interiérové flexibilní bambusové podlahy Venkovní bambusové podlahy Brusné a řezné materiály

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Opravy, servis: -pracovní a zemědělské stroje -zahradní a komunální technika -prodej náhradních dílů.

Výroba nábytku převážně z masivu a dýhy. Provádíme zpracování: - masivu - dýhy - ohýbání - tvarování - sklo - čalounění - nerez.

Výroba, prodej: -teplovzdušná kamna na dřevo -spirálový vazač drátěných úvazků Kovovýroba.

Společnost Terramet patří mezi nejvýznamnější prodejce stavebních strojů v rámci ČR. STAVEBNÍ STROJE - PRODEJ, BAZAR, PŮJČOVNA. PRODUKTY - SORTIMENT : - malá elektrocentrála ENDRESS nabízí elektrocentrály v rozmanitém provedení benzinové motory HONDA a B&S* VANGUARD dieselové YANMAR - osvětlovací teleskopické ...