PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
E-shop: - travní směsi, osiva - hnojiva - postřiky - rozmetadla hnojiv a posypové vozíky - postřikovače - zahradní technika, nářadí

Činnost: - montáž závlahových systémů - kácení, ořez stromů - údržba, sekání trávníků.

Činnost: - kovoobrábění - výroba rotačních dílů - výroba dílů pro jízdní kola - dodávky nerezového spojovacího materiálu

Vývoj, výroba, oprava, servis, programování: - výrobní linky - stroje - PLC Průmyslová automatizace.

Oprava, čištění, poradenství: - výpočetní technika, počítače.

Prodej, oprava, servis: - chladící zařízení - zmrzlinové stroje - výrobníky ledu - chladící, mrazící boxy. Prodej, montáž: - klimatizační jednotky.

Naše společnost se zabývá výrobou hliníkového konstrukčního systému. Paletový transportní systém: - mezioperační dopravě na montážních linkách - pásy se pohybují nezávisle Příklady rozvržení montážní linky: - lineární a kruhová montážní linka - kruhová montážní linka s paralelními montážními větvemi. Dopravníkový systém ALUFLEX: ...

Činnost: - kompletní služby v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP).

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Služby: - autoservis - opravy zemědělských, lesních strojů.

Vývoj, výroba a realizace robotických pracovišť, svařovacích linek a manipulátorů - jednoúčelové stroje - otočné stoly k robotickým svařovacím pracovištím - lisovací nástroje. Adresa provozovny: MPZ MB s.r.o. Rohatsko 18 29404 Dolní Bousov

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Prodej náhradních dílů na manipulační a vysokozdvižnou techniku - startéry, alternátory, hydraulickými čerpadly a hydromotory prodejem otočí nebo koncových převodů s hydromotorem pro pásové minibagry. Prodej bazarových manipulačních vysokozdvižných vozíků, stavebních vysokozdvižných plošin.

Revizní technik - revize, revizní zkoušky, inspekční zkoušky zdvihacích zařízení a pracovních plošin - opravy zdvihacích zařízení - prohlídky vazacích prostředků a prostředků pro zavěšení a uchopení břemen, - školení jeřábníků, vazačů břemen a obsluh.

Prodej, e-shop - kotle - čerpadla - krbové vložky - kogenerační jednotky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej ložisek a strojních součástek - ložiska, klínové řemeny, gufera a řetězy - kroužky, manžety, segerové pojistky - produkty průmyslové chemie, lepidla, upevňovače, odrezovače.

Kovoobrábění - zámečnické práce - nástrojářská výroba.

Prodej - stroje pro třídění a balení ovoce a zeleniny.

Zemní práce, nákladní autodoprava, pronájem kontejnerů, demolice.

Technologie pro tiskařský provoz. Výroba a prodej laminátorů.

Výroba: - plastové přepravní palety, které mají v současné době nejlepší odbytiště v zemích Beneluxu: - klasické europalety - lehké skladebné palety - plastové palety - plastové přepravní palety.

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykly Svařování Pískování Metalizace Práškové lakování