PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáž, pronájem - výčepního zařízení a technologie na pivo - opravy, servis, čištění a sanitace pivního vedení a výčepních zařízení.

Umělecké kovářství, výroba - kovaná vrata, ploty, mříže, nábytek.

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Prodej a montáž poměrových měřidel. Služby spojené s odečty tepla.

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Projekce, výroba, montáž: -vodohospodářská zařízení -lodě -hydraulické pohony. Opravy, rekonstrukce: -lodě, plavidla.

Výroba: - dřevěné kazety, krabičky.

Činnost: - revize hasicích přístrojů - školení, dokumentace v oblasti požární ochrany a BOZP.

Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Dovoz, e-shop: - káva Caffe Vergnano - horká čokoláda Univerciok - sušenky Emmepi Dolci - kávovary domácí, profesionální

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Společnost vznikla v roce 1994 a již od svého vzniku se specializuje na montáže nábytku. Truhlářská výroba, montáž - kuchyně na míru - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů - kancelářský nábytek - sedací nábytek - interiéry na klíč - pokládka - plovoucí podlahy.

Galvanizérství, smaltérství

Broušení, frézování, soustružení, svařování, CNN ohraňování, povrchové úpravy práškovou barvou.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Dodávka, konzultace: - vybavení pro gastronomii.

Výroba, montáž: - stínící technika - rolety - žaluzie - markýzy Výroba, prodej: - čistící kosmetika Služby: - servis a revize zdvihacích zařízení - programování CNC strojů - tvorba technických výkresů Obchodovat se zemědělskými komoditami.

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly

Činnost: - opravy a převíjení elektromotorů

Činnost: - služby v oblasti BOZP a požární ochrany.

Umělecké kovářství. Práce: - kovářské.