PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

Výroba a montáž: -svodidla -zábradlí -laminátů. Dopravní značení-značky: -kompletní servis -prodej -pronájem -osazení. Nátěry: -konstrukce -zábradlí -plochy -střechy -okna. Práce: -malířské -natěračské -svářečské.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže Montáž, oprava, servis: - elektrické a plynové kotle Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Prodej: - výpočetní technika - elektronika Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy Výroba rozvaděčů.

Výroba, prodej: - jednorázové skleněné výrobky pro diagnostiku - ocelové lancety - skleněné lékařské kapiláry.

Výroba, prodej: - obalový materiál - LDPE fólie, odpadní pytle, sáčky - stretch fólie - bublinková fólie - pásky Recyklace plastů.

Prodej: -vázací řetězy jakostní třídy 8, švédské firmy GUNEBO -samosvorné bezpečnostní svěrky -textilní jeřábové pásy a smyčky -upínací pásy -brusné prostředky -ochranné masky brousící, tryskací, lakovací, svařovací -filtrační zařízení -repasované stroje.

Zámečnictví, výroba: - ploty - schody - vrata - zábradlí - mříže

Zámečnictví, nástrojářství, obráběčství. Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin. Výroba kovových konstrukcí. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - formy - nástroje.

E-shop: - kancelářské potřeby - drogerie, úklid - kancelářský nábytek - kancelářská technika

Práce: - zámečnické. Výroba: - kovové vrata, brány, zábradlí.

Oprava, servis: - zemědělské stroje

E-shop: - domovní telefony - videotelefony - přístupové systémy - fotopasti

Bazar, prodej: -stavební stroje - obchod s použitými obaly pro Automotivy v EU

Služby: - nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - zemní práce Prodej: - písek - štěrk - kačírek - zemina

Prodej: - zemědělské stroje - náhradní díly

Prodej zahradní a dílenské techniky Hecht a Powerplus. V sortimentu máme nejen techniku zahradní, jako sekačky, motorové pily, křovinořezy, sněhové frézy, hrabla nebo postřikovače, ale také dílenské stroje, jako vrtačky, kompresory, vysavače, míchačky nebo elektrocentrály.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Činnost: - kontejnerová doprava - odvoz odpadu, stavební suti - zemní a výkopové práce - pronájem kontejnerů

Oprava, servis: - řídící systémy - obráběcí stroje

Výroba: - ocelové konstrukce - manipulační dopravníky - textitových lamel pro vývěvy Prodej: - hutní materiál - náhradní díly k vývěvám

Práce, řemesla: - truhlářství - tesařství - pokrývačství Výroba: - nábytek na míru - schodiště, dveře - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Činnost: - kovovýroba - zámečnictví - soustružnické práce - svářečské práce