CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Kovoobrábění - zámečnictví - nástrojářství - kovoobráběčská kusová výroba

Prodej nábytku - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - rustikální a sedací nábytek

Projekce a konstrukce vyhrazených zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí. Výroba a montáž jeřábů.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.

Kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání Výroba - ozubená kola

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Práce: - zpracování plechů - zámečnické, frézařské a soustružnické - CNC lisy děrovací a ohraňovací - lakování a úprava povrchů - kovoobráběčství - nástrojařství - KTL

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - krmné směsi. Nákup, sušení, čištění, skladování, prodej: - rostlinné komodity: - pšenice, ječmen, řepka, kukuřice, slunečnice, oves, žito - mák, hořčice, hrách. Skladová kapacita ve výši 521 tis. tun. Prodej: - hnojiva - osiva - agrochemikálie - pohonné hmoty - hospodářské ...

Prodej regálů. V našem sortimentu naleznete regály: - konzolové trnové a stromečkové - paletové - policové -schody, nakládací rampy, lávky, můstky, podesty, zástěny a nosiče reklam. Vyrábíme ocelová vrata, schody, ochozy, plošiny, kontejnery, přístřešky a další konstrukce.

Výroba a prodej obalové techniky: - europalety - EUR - atypické palety - dřevěné nástavby na Euro palety - bedny, rošty, rámy Nákup a prodej řeziva.

Nabízíme volnou kapacitu na vertikálním frézovacím centru s automatickou výměnou nástroje pro kusovou i malosériovou výrobu. Všechny 3 osy plně řízené v rozsahu obrábění d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je díky své moderní technologii, která zaručuje vysoký výkon, vhodné i pro sériovou výrobu. Stroj je vhodný i pro glavírovací operace. ...

Prodej a servis dřevoobráběcích strojů skupiny firem: - Weinig - Grecon - Dimter - Raimann a Waco - včetně starších a GO strojů - čtyřstranné frézky a hoblovky: - zařízení na výrobu oken.

Výroba a vývoj: klimatizace a chladicí jednotky pro: - autobusy - tramvaje - vlaky - nákladní automobily a návěsy. Výroba: - výměníky tepla. Na pracovišti v Praze, Ostrovského 34: - zkušební klimatizovaná a temperovaná komora (největší v ČR).

Velkoobchod a prodej: - spojovací materiál (šrouby, matice, podložky, vruty, nýty, hřebíky, hmoždinky) - nástroje (vrtáky) - brusivo (kotouče, papíry, plátna) Výroba: - atypický spojovací materiál.

Od roku 1991 dodáváme na český a slovenský trh stroje a zařízení na těžbu a zpracování kamene. Zastupujeme výhradně jen ověřené a prvotřídní italské výrobce, kteří své výrobky dodávají na trhy do celého světa a jejichž kvalita je prověřena desítkami let zkušeností a praxe. Všechny tyto firmy jsou leadery ve svém oboru. Nabízíme: - stroje a ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství CNC obrábění, soustružení

Čistící prostředky: - chemické prostředky, - vysokotlaké čistící přístroje zn. KRÄNZLE, - Vikan kartáče.

Výrobní závod KAUP(Německo)- přídavná zařízení na vozíky.

Dodávka: -hasičské automobily. -požární technika. Výhradní zastoupení firem ROSENBAUER, Bronto Skylift.

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Výroba: - automobilové a železniční komponenty