CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, prodej, montáž a servis jednoplášťových, dvouplášťových, nerezových a nadzemních nádrží na PHM. Montáž ocelových konstrukcí, potrubních rozvodů.

Činnost: -montáž ústředního topení a zdravotní techniky -montáž plynu -montáž tepelných čerpadel -montáž zařizovacích předmětů dle katalogu firem Ravak, Vagner plast.

DKG Hostivice s. r. o. vyrábí a dodává pro tyto chovy automatická snášková hnízda . Středem haly prochází linie dvou, zadní stranou postavených hnízd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konstrukci.

Vyrábíme zámky, kování, schodiště, pojezdové brány a ploty. Nabízíme služby stavebního klempířství.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Stavební firma. Práce: - zemní - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - zámečnické - klempířské. Drobné projektové práce

Výroba a prodej: - školní nábytek - kancelářský nábytek.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Distribuce: - stroje na opravy CD a DVD disků pro sběratele, prodejny i profesionální laboratoře -značkové příslušenství pro péči o disky.

Výroba, montáž, prodej: -ocelové požární dveře, vrata. -průmyslové dveře. -ocelové konstrukce. -konstrukce pásových dopravníků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly oleje SHELL, průmyslová maziva, barvy DUPONT, materiály BODY.

Výroba kancelářského, kuchyňského a bytového nábytku.

Prodej, projekce, montáž a servis po celé České republice (ČR): - Průmyslové a zemědělské chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace - opravy autoklimatizací - tepelná čerpadla - vzduchotechnika, rekuperace.

Jsme česká firma, která se specializuje na výrobua prodej manipulačních vozíků pro zdravotnická zařízení, domovy důchodců, hotely, školy, jídelny.

Geodetická kancelář. Geodetické přístroje.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Dodávka: - identifikační technika - automatizace, měření - software pro údržbu PROFYLAX.

Prodej - karton - drobné kancelářské potřeby - papír - razítka Barevné a černobílé kopírování a tisk - diplomové práce Výroba - vizitky Grafické práce Laminování - kroužková, drátěná, relido a steel vazba - termovazba - diplomové a dokončovací práce

Výroba, prodej: - LDPE a HDPE folie - PE hadice - pytle - obalové folie - stavební a zahradní chemie - krbové dříví - chrániče kabelů.

Montáž a prodej: -solární fotovoltaické panely pro výrobu elektřiny, sluneční elektřina. Pro místa bez el. přípojky-chaty, karavany, hausboty . . .