CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, půjčovna - gastronomické zařízení - gastro vybavení - mycí technika - chladící zařízení - gastro nádoby - nerezový nábytek - gastro bazar.

Pan Vlastislav Toula se primárně zabývá zemními pracemi, terénními úpravami, demoliční činností nebo také údržbou zahrad. Dále poskytujeme služby v oblasti nákladní autodopravy a zajistíme přistavení velkoobjemového kontejneru. Mimo jiné u nás můžete zakoupit písek, drť či kačírek. Sídlíme v obci Čerčany, okres Benešov. Práce, služby: - zemní ...

Prodej, montáž - kamerové, zabezpečovací, požární, vjezdové, vstupní systémy - veřejné ozvučení.

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Vývroba - vodní turbíny - technologii pro vodní elektrárny.

Prodej: - gastro vybavení, technologie - úklidové potřeby - hotelové, restaurační vybavení.

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Půjčovna, pronájem: - čistící stroje na koberce a čalounění Služby: - čištění koberců a čalounění

Elektrobazar, prodej, e-shop: - měřící, regulační technika - elektrosoučástky.

Prodejem a servisem komunální techniky, zemědělských a stavebních strojů a nákladních a užitkových vozidel se zabývá společnost S A P spol. s r.o. V našem širokém sortimentu naleznete komunální traktory, požární techniku, příklopové sekačky, nosiče nářadí, sekačky, zahradní traktory, nakladače, teleskopické manipulátory, rypadla či stroje pro ...

Výroba a prodej hydraulických systémů: - Hydraulická čerpadla - Hydraulické válce a jednotky - Hydraulické plošiny Hydraulika pro silniční, stavební, tvářecí či obráběcí stroje, zemědělskou techniku a vozidla. Naše výroba i obchodní oddělení sídlí v Benešově u Prahy. Hydraulická čerpadla: Čerpadla, která navrhujeme a vyrábíme jsou s ...

Prodej: - dodáváme kompletní dodávky a prodej valivých ložisek - prodejce SKF, FAG - nabízíme speciální vřetenová ložiska řady 70 a 72, NN 30K - výrobce SKF, FAG Valivá ložiska pro vřetena obráběcích strojů: - soustruhy - frézy - vrtačky - obráběcí centra.

Výroba, montáž, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové brány, ploty.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Opravy, servis: -pracovní a zemědělské stroje -zahradní a komunální technika -prodej náhradních dílů.

Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Klempířské a pokrývačské práce - realizace plochých i šikmých střech - tesařské práce - hydroizolace - montáž střešních oken - zámečnické práce.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.

Konstrukce, Výroba, Prodej: - balicí stroje ABM EN, ABM DeN, ABM D, AMT, MPB, PBMX, ABG. - dávkovací zařízení klapkové, šnekové, šoupátková, dávkovací váhy, pístové - dopravníky - příslušenství

Služby, půjčovna: - lodě, lodí - kanoe - rafty - kajaky - vodácké vybavení

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - bourací práce, demolice - řezání betonu, asfaltu Stavební činnost, výstavba: - zednické práce - rodinné domy - zakládání staveb Půjčovna, pronájem: - stavební stroje - plošiny - nářadí

Oficiální dealer: -zemědělská technika-SRN. Výroba: -polotovary a zboží z plastů.

Umělecké kovářství, výroba - kovaná vrata, ploty, mříže, nábytek.