CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Povrchová úprava kovů. Zastoupení pro ČR a SR SGS TOOL COMPANY, USA.

Firma nabízí realizaci smaltovaných obkladů v architektuře a smaltované výrobky určené pro průmyslové a reklamní využití.

Práce: -broušení a leštění kovů -stavební zámečnictví -kovářské. Kusová zámečnická výroba dle požadavků zákazníka, prodej: -kovové konstrukce, vazníky, poklopy, kovová okna a dveře, plotové dílce, garážová vrata, zábradlí, pevnostní i ozdobné mříže, žebříky, kovový nábytek, výkladce, přímá i točitá schodiště, ...

Práce, výstavba, služby: - zemní - ruční výkopové - pokládka dlažby - řezání asfaltu, betonu - vodovodní, kanalizační řady - přistavení, odvoz kontejnerů - zametání chodníků, komunikací.

Činnost: - kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) - zpracování dokumentace PO a BOZP - revize požárního zařízení. Prodej: - hasicí přístroje.

Dodávka, prodej: -profesionální mycí technika

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika Služby: - tvorba software na zakázku - webdesign - projektování a realizace sítí

Autorizovaný prodej a a servis zahradní, lesní a komunální techniky, Provádíme záruční i pozáruční opravy -Opravy rotačních sekaček všech značek

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Služby: -oblast BOZP a PO -realitní činnost

Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Velkoobchod, distribuce a prodej: - součástky pro stroje průmyslové výroby - materiál k obuvnickému průmyslu.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání Výroba - ozubená kola

Výroba: - automobilové a železniční komponenty

Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika -příslušenství -mobilní telefony -opravy a údržba internetové sítě.

Servis a prodej: -zahradní technika značky OLEO-MAC, JONSERED, HOMELITE, CASTOR, ALPINA, RASER, HARRY, OSIP, HECHT -motory BRIGGS & STRATTON, TECUMSECH.