CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dodávka - lepící pásky 3M - průmyslové a konstruční lepidla 3M, LORD Dodávka - brousící materiály 3M, Starcke, Awuko - lamelové kartáče z brusného rouna Dodávka - průmyslové nože Martor - břity Mozart - čepelky Mozart - výseky - pásy

Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Autorizovaný distributor výrobků Rainbow. Prodej a servis univerzálního čistícího systému Rainbow.

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.

Výroba, prodej: - nástrojové a rychlořezné ocele zařazené podle ČSN do třídy 19.

Specializujeme se na dodávku a montáž regulační techniky, systémů vytápění, chlazení a VZT.

Výpočetní a kancelářská technika.

Prodej počítačů. Internet a internetové stránky.

Vývoj softwaru na zakázku. Servis IT ve firmách.

Výroba indukčních snímačů (čidel). Výroba bezdotykových senzorů. Snímače polohy, pohybu, pohybu otáček. Optické snímače. Magnetické snímače. Snímače stejnoměrné a střídavé. Infrazávory. Čidla. Kapacitní snímače.

Kompletní sortiment nábytku: - výroba na zakázku - splátkový prodej - zařizování interiérů kanceláří, obchodů, ordinací, čekáren.

Montáže, revize, servis a opravy výtahů.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Poskytování technických služeb: - čištění ulic - udržování veřejných prostranství.

Prodej, půjčovna, servis: - čistící technika..

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Dodávka: - profesionální lékařské a estetické technologie.

Prodej, instalace: - bezpečnostní a protipožární systémy.

Velkoobchod: - potřeby pro kadeřnictví.