CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Montáže: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*), včetně kamerových systémů.

Oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - VZV - manipulační technika Prodej: - vysokozdvižné vozíky - náhradní díly

Prodej, montáž: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Prodej: - destilační přístroje pro recyklaci rozpouštědel a ředidel - měřicí systémy, stroje a materiály pro flexotisk a knihtisk. Recyklace: - znečištěná rozpouštědla.

Laserové opracování profilů a kooperace v kovovýrobě.

Zakázkové práce a výroba z nerezu (ANTICORO, ANTIKORO): - pro farmaceutický, potravinářský, chemický průmysl - interiéry - zábradlí - schodiště, apod. Společnost disponuje moderním strojovým parkem a především kolektivem zkušených a řemeslně zručných pracovníků s dlouholetou praxí v oboru (dříve v Poldi Kladno). Firma se zabývá ...

Výroba, prodej, servis svářecí techniky: -svařovací zařízení MIG-MAG- stupňově řízené, vysokovýkonná zařízení invertory. .

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Prodej, servis: - zemědělská technika.

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Technická ochrana objektů: - hasicí technika - hasicí zařízení. Projekce, montáž a servis: - sprinklerové hasicí zařízení (vodní a mlhové (Aquasafe).

Služby: - elektroinstalace ( slaboproud, silnoproud) - měření a regulace MAR - projekční činnost - instalace, dodávka a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Instalace, prodej a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Kompletní inženýrské služby v oborech automatizační technika, měření a regulace.

Maloobchod, opravy, servis, záruční, pozáruční: -chladící a mrazící technologie -klimatizace.

Prodej, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Prodej, e-shop: - vybavení pro jachting. Služby: - pronájem hausbótu (Francie, Německo, Holandsko, Irsko, Itálie, Polsko).

E-shop: - vybavení pro Vaši dílnu, sklad, kancelář i venkovní prostory - dílenský nábytek - manipulační technika - odpadkové koše - kancelářský nábytek - žebříky, schůdky - lavičky

Služby: - realitní kancelář Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupelen - zámečnické, truhlářské, pokrývačské, klempířské, malířské, lakýrnické či topenářské práce - demolice, výkopové práce - dodávky a montáž dětských hřišť a městského mobiliáře Výroba: - vybavení, zařízení dětských hřišť a ...

Vývoj, výroba: - měřící systémy založené na detektorech ionizujícího záření

Dodávka, prode, oprava, servisj: - zdravotnická technika

Velkoobchod, maloobchod: - maziva - pohonné hmoty.