CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Centrum nábytku GOLD 2 Nábytek maloobchod i velkoobchod. Nábytek: -nákup a prodej -montáž i rozvoz -výroba -dovoz. Maloobchod, velkoobchod: -veškerý nábytek -bytové doplňky -koberce. Výroba skříňového nábytku: -kuchyně -kanceláře -ložnice -obývací pokoje.

Výroba: - chladicí a nízkoteplotní zařízení pro zdravotnictví - bezpečnostní systémy, příslušenství - laboratorní zařízení - průmyslové chlazení kapalin - ventilátorové výparníky - kondenzační jednotky.

Technologie pro vodohospodářství a úpravu vody včetně výroby: - pásových lisů - mobilních odvodňovacích stanic - pásových zahušťovačů - technologie pro zahušťování a odvodňování různých druhů upravených kalů.

Výrobní program firmy tvoří: - těžké ocelové konstrukce - potrubní mosty - atypické zateplené i nezateplené výrobní a skladovací haly - včetně opláštění a prosvětlovacích prvků - atypická ocelová vrata a dveře (zateplená i nezateplená) - ocelové prosklené výkladce a dveře - protipožárních uzávěr typ DASIP ( firma je smluvním výrobcem ...

Pronájem výpočetní a kancelářské techniky. Hlavní pobočka a sklad: U Ekektry 886/2e Praha 9 - Hloubětín PSČ 190 00

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Velkoobchod - maloobchod: - čerpadla SIGMA-náhradní díly a příslušenství - čerpadla zahraniční-NOCCHI, UMBRA, KSB - čerpadla-GRUNDFOS, WILO - kalová čerpadla-HCP - čerpadla-RUCHE - čerpadla-UNIQUA, CESSPIT, AQUA - ruční čerpadla - vodárny WATERPRESS-NOCCHI - kotle-plynové a na tuhá paliva - topná tělesa-panely včetně ...

Prodej zahradní a lesní techniky.

Servis, revize, prodej: - hasící zařízení - hydranty - plnění hasících přístrojů. Kompetentní služby v oblasti PO a BOZP.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - samolepící etikety Prodej - výpočetní technika (notebooky, stolní počítače, netbooky, tiskárny, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba a zpracování - www stránky

Prodej telekomunikační techniky: - mobilní telefony - telefoní ústředny, telefony a zařízení pro pevnou linku - vysílačky - baterie - kabely - nabíječky - elektronika - audio-video kazety - hračky na dálkové ovládání.

MANOMARKET – prodej manometrů a teploměrů Svým zákazníkům nabízíme široký výběr manometrů. Dodáváme klasické, diferenční i nízkotlaké manometry. Náš sortiment zahrnuje rovněž přístroje pro přesné měření teploty.

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Výroba, prodej, servis: - kontejnery typu ABROLL - kontejnery typu MULDA - kontejnery speciální

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Prodej: -výpočetní technika -tiskárny -faxy. Počítačové kurzy-školení.

Nákup, prodej, servis, opravy: -lokomotivy -kolejová vozidla -náhradní díly na lokomotivy. Maloobchod a velkoobchod: -akumulátory. Autodoprava do 3, 5t.

Kovoobrábění Lisování termoplastů na vstřikovacích strojích BATTENFELD, KUASY do uzavírací síly 100t

Nabízíme opravy, servis, revize a prodej hasících přístrojů a hydrantů. Dále můžete navštívit Internetový obchod zaměřený na požární zabezpečení staveb a potřeb pro požární sport.Na stránkách naleznete: - hlásiče požáru - hasící přístroje - hydranty - elektrocentály - čerpadla - hadice - savice - saci koše - sady na požární ...

Prodej - kancelářská technika - spotřební materiál Servis - kancelářská technika - kopírky - multifunkce - psací stroje - skartovačky - kalkulačky - kalkulačky s tiskem - registrační pokladny - faxy - tiskárny renovace - tonerové a inkoustové ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Poskytujeme připojení k internetu pro domácnosti a firmy. Provádíme servis a prodej výpočetní techniky včetně notebooků.

Montáž - tepelná čerpadla IVT, NIBE, BUDERUS - montáž podlahového a klasického vytápění

Velkoobchod - igelitové tašky s potiskem Velkoobchod - kalendáře - diáře - PF - adresáře - výplatnice - tabelační papír Internetový obchod - hrací karty, pexesa - adresáře, diáře, kalendáře Velkoobchod - brousící prostředky (papíry a plátna, flex kotouče, brousící kotouče, ...