CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...

Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - dojící technika - chladící technika

Výroba pro rybářství: - kádě, košíky, přepravní bedny - laminátové formy.

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Velkoobchod, prodej: -technologie pro čerpací stanice.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02

Dovoz, prodej, maloobchod, půjčovna, pronájem: -karavany.

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Poradenství: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -školení VZV

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Výroba a prodej: - bazény - plastové bazény na klíč - zastřešení - dlažby, terasy okolo bazénu - technické nádrže - jímky, záchytné a akumulační nádrže - vodoměrné šachty. - bazénová chemie - bazénové příslušenství - vysavače, protiproudy, filtrace, osvětlení - úprava vody - zakázková výroba z plastů Montáže. Záruční a ...

Zámečnictví. Servis, montáž, výroba, repas: -mlýnská technologie.

Výroba: - potravinářská technika, stroje

Dodává strojní formy na výrobu: - Skladebné dlažby - Zámkové dlažby - Dlažby určené k dalšímu zušlechtění (rumplování, tryskání atd.) - Zatravňovací dlažby - Zdících a bednících tvárnic, stropních vložek apod. - Prvků zahradní architektury, svahových a stěnových prvků (včetně štípaných) - Obrubníků a žlabů - Formy pro vibrolisy

Požární technika. Revize servis a prodej hasicích přístrojů, požárních hydrantů, požárních klapek, požárních dveří. Služby odborně způsobilé osoby v oboru požární ochrany: zpracování dokumentace, školení, preventivní požární prohlídky.

Zámečnictví: -zakázková výroba(vrata, dveře, schodiště) -ocelové konstrukce. Výroba malých serií. Oprava a výroba: -ocelové nástavby: -nákladních automobilů -vleků i uzamykatelných.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez