CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prášková lakovna Kolín Činnost: Katoforézní lakování: Ekologický způsob lakování ocelových, pozinkovaných a hliníkových výrobků. Mokré lakování na tyto materiály (ocel, nerezová ocel, pozinkovaná ocel, hliník, zinek, mosaz, měď, litina) Práškové lakování: Na kovové materiály ocel, nerezová ocel, pozinkovaná ocel, hliník, zinek, ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - kotle ( plynové, kondenzační, elektrokotle, na tuhá paliva) - plynová topidla, karma - termostaty - radiátory - tlakové nádoby - ohřívače vody - baterie Záruční a pozáruční servis zajišťujeme pro plynové kotle následujících značek: - Viadrus - Vaillant - Protherm - Karma - Benekov - Viessmann

Nákup a prodej autobusů. Montáž filtrů pevných částic. Regenerace filtrů. Adresa skladu a kanceláře: Nebovidy 161, Kolín, 28002

Prodej náhradních dílů na manipulační a vysokozdvižnou techniku - startéry, alternátory, hydraulickými čerpadly a hydromotory prodejem otočí nebo koncových převodů s hydromotorem pro pásové minibagry. Prodej bazarových manipulačních vysokozdvižných vozíků, stavebních vysokozdvižných plošin.

Revizní technik - revize, revizní zkoušky, inspekční zkoušky zdvihacích zařízení a pracovních plošin - opravy zdvihacích zařízení - prohlídky vazacích prostředků a prostředků pro zavěšení a uchopení břemen, - školení jeřábníků, vazačů břemen a obsluh.

Prodej, e-shop - kotle - čerpadla - krbové vložky - kogenerační jednotky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej ložisek a strojních součástek - ložiska, klínové řemeny, gufera a řetězy - kroužky, manžety, segerové pojistky - produkty průmyslové chemie, lepidla, upevňovače, odrezovače.

Kovoobrábění - zámečnické práce - nástrojářská výroba.

Projekce v oborech: -hornictví. -lodní stavitelství. Výroba: -strojní zařízení: -plovoucí korečkové bagry. -vynášecí transportéry. -elevátory, plovoucí tělesa. -tepelně izolační přikrývky TEP® -zakrytí skleníků, bazénů...

Zámečnictví, výroba: - ploty - schody - vrata - zábradlí - mříže

E-shop: - kancelářské potřeby - drogerie, úklid - kancelářský nábytek - kancelářská technika

Oprava, servis: - zemědělské stroje

E-shop: - domovní telefony - videotelefony - přístupové systémy - fotopasti

Nátěry ve výškách - fasády - střechy - konstrukce Ořez stromů dle arboristických zásad - kácení stromů - frézování pařezů Opravy ve výškách - komíny Údržba - nemovitosti Odstranění sněhu a rampouchů ze střech - mytí fasád Demoliční práce Výškové práce - odstranění sněhu ...

Činnost: - komplexní služby v oblasti požární ochrany. Prodej, e-shop, revize: - hasící přístroje - požární hydranty

Velkoobchod a maloobchod. Kovoobrábění: -vrtáky -frézy -závitníky -soustružnické nože -výstružníky, výhrubníky -břitové destičky -pilové kotouče -pásové pily -upínání nástrojů -pilníky. Dřevoobrábění: -pilové kotouče -frézy -sukovníky a zátkovníky -dlabací vrtáky -nástroje do horních fréz -Virutex elektrické ...

Dodávka, montáž: - solární systémy - kombinované topné systémy - tepelná čerpadla.

Výroba: -hliníkové obaly pro kosmetický průmysl: -hliníková pouzdra na aerosoly.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.

Montáže, dodávky, servis elektronických zabezpečovacích systému, kamerových systémů - CCTV, systémy EPS - elektrická požární signalizace, počítačových sítí a slaboproudých rozvodů.

Prodej: - ekologický hasící smáčivý gel FIRESORB Prodej: - oleje - maziva

Prodáváme plastové výrobky pro sklad, dílnu a domácnost: - plastové skříně - regály - kufry na nářadí - krabice - různé zásobníky pro skladování. Dodáváme též plasty pro domácnost a drátěné regálové systémy.

Výroba a dodávka: - schodiště samonostná, prostorová, točitá - zábradlí - schodišťové konstrukce