CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Maloobchod, prodej, servis: - malá zemědělská mechanizace

Prodej, servis, instalace: -počítačové sestavy -spotřební elektronika -mobilní telefony.

Kovovýroba. - obrábění kovů Modelářství. - modely, formy

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Oprava, montáž: - čerpadla - vodárny - tlakové stanice.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - výpočetní technika (počítače) - kancelářská technika. Poradenství: - HW** (hardware) - SW** (software). Zpracování dat a správa sítí.

Oprava a prodej: - šicí stroj.

Výroba a prodej: -odpadkové pytle -PE** folie -PP** pásky -P*** pásky.

Ryze česká společnost s dlouholetou tradicí výroby: - plechové garáže - pozinkované garáže - sklady - zahradní domky - motocyklové domky - přístřešky - vrata. Firma nabízí: - vytvoření kompletní projektové dokumentace - výrobu - dovoz - montáž garáží (skladů) na Vámi určeném místě. Výroba plechových garáží z ...

Automechanické práce Zámečnické práce

Prodej - doplňky stravy Prodej - monitory dechu Prodej - zdravotnické potřeby (měřiče krevního tlaku, teploměry, bandáže, ortézy)

Výroba, montáž a opravy - brány Výroba, montáž a opravy - ploty Zámečnické práce

Strojírenská výroba: -jednoúčelových strojů -strojních dílců a montážních celků dle dokumentace -CNC soustružení -frézování na CNC obráběcích centrech -ozubení: -čelní,přímé,šikmé,kuželové přímé -šneková,řetězová,pojezdová kola -ozubené řemenice -zámečnické práce -prvky ozdobných mříží: -barokní lístky a růžice -ruční a nožní ...

Montáž - solární panely Topenářské práce Montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Projekční činnost topení, plyn Plynařské práce - instalace PROPAN, PROPAN - BUTAN, ZEMNÍ PLYN Topenářské práce Instalace hmotnostního měření LPG (pro plnírny lahví) Zřizování - čerpací stanice LPG na klíč (včetně projekce) Projekční činnost voda Provádí na klíč - vodoinstalatérské práce

Výrobně obchodní družstvo: -truhlářství -strojírenství -dekorace skla -tvarování skla -kovovýroba -pálení CNC* -ocelové zárubně -stožáry osvětlení.

Ekonomické služby: -zpracování podvojného účetnictví -zpracování mezd -vyhotovování daňových přiznání (DPH*,silniční,daň z příjmu,....) -ekonomická a finanční analýza -zpracování účetnictví přímo u klienta -ekonomika konkurzních řízení (likvidace). CENY smluvní!

Práce montážní plošinou Elektroinstalační práce - elektrorevize Montáž - hromosvody Zemní práce

Zpracování rovných plechů Povrchové úpravy

Soustružení - řezání Sváření CNC pálení Zámečnické práce Výroba - zemědělská technika (talířové brány, kompaktory, proorávačky na brambory, ...)

Strojní zámečnictví - umělecké kovářství