CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Specialista na nábytek pro lékárny. Vybavení lékáren na klíč (od projektu, přes stavební práce až po zařízení), nově také revitalizace lékáren. Vlastní moderní výroba, prodej: - lékárenský a laboratorní nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek. Dodávka lékarenského vybavení a přístrojů.

Oprava, servis: - točivé průmyslové stroje - převodovky - šroubové kompresory zn. Atlas Copco.

Zakázková kovovýroba i v nerezu: -vrata, brány (otevírací i posuvné včetně pohonů), schodiště, zábradlí. Služby: -kovobrábění -soustružení -frézování -zkružování profilů.

Nabízíme: - kancelářský nábytek - interiérový nábytek - nábytek pro hotely - nábytek pro bary - nábytek pro restaurace.

Výtahy: - NONSTOP servis a opravy - revize a revizní zkoušky - činnost související s normou ČSN* 274002, 274007.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Půjčovna, pronájem: - plavidla - obytné lodě, lodí

Práce: - umělecké kovářství - zámečnictví - svařování, ostření nástrojů

Pronájem montážních plošin.

Naše služby: - provoz zdrojů tepla - výroba tepelné energie - monitoring zdrojů - revize a zkoušky vyhrazených technických zařízení - revize komínů a spalinových cest.

Montáž a opravy: - vyhrazených plynových zařízení - měřicí a regulační techniky.

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Činnost: - kovoobrábění - výroba rotačních dílů - výroba dílů pro jízdní kola - dodávky nerezového spojovacího materiálu

Vývoj, výroba, oprava, servis, programování: - výrobní linky - stroje - PLC Průmyslová automatizace.

Projekce, výroba, montáž: -vodohospodářská zařízení -lodě -hydraulické pohony. Opravy, rekonstrukce: -lodě, plavidla.

Výroba, montáž: - stínící technika - rolety - žaluzie - markýzy Výroba, prodej: - čistící kosmetika Služby: - servis a revize zdvihacích zařízení - programování CNC strojů - tvorba technických výkresů Obchodovat se zemědělskými komoditami.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly

Činnost: - opravy a převíjení elektromotorů

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Služby - servis výpočetní techniky, počítačů, notebooků - připojení k internetu - webdesign - montáž, instalace kamerových a zabezpečovacích systémů.

Prodej, montáž, revize - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klempířství - prodej okapových součástí. - zakázková výroba klempířských prvků.

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.