CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Naše služby: - výroba ocelové konstrukce - obrábění, svařování - montážní práce.

Mikročipový identifikační systém TROVAN: - značení majetku a zvířat - centrální evidence ČR - národní i nadnárodní registry. Monitoring a evidence označených zvířat, výzkumné projekty. Systém pro čipování psů Narkotizační zbraně + střely a jehly Veterinární a odchytová technika pro zvířata Chovatelské potřeby.

Prodej: - mycí, čistící a dezinfekční prostředky - průmyslová čistící chemie - kartáčnický sortiment - tekutá mýdla, papírové ručníky, toaletní papíry - roličky i Jumba, zásobníky na pap. ručníky i toal. papír, ochranné krémy na ruce - pytle a sáčky do košů, mikrotenové sáčky - pracovní rukavice

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Výroba: - stroje na výrobu hřebíků - hřebíkovací automaty

Služby: -realizace obchodních jednotek -správa a údržba nemovitostí -monitoring technologií, odečet energií -ochrana objektu -havarijní služba -stavební a elektro projekce Revize: -elektroinstalace -vzduchotechnika -zdravotechnika -požárně bezpečnostní řešení -zabezpečovací systémy

Výroba: -nerezové tácky. -nerezové vaničky na maso. -nerezové cenovky.

Zámečnictví, výroba: -vrata. -schodiště. -výroba z nerezu.

Práce: -zámečnické -elektroinstalační -vodoinstalalační -kovářské -zahradnické -krajinářské služby

Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. -montáž domovní telefony, zabezpečovací zařízení. -opravy výtahů.

Dodávka: -stolní elektronové mikroskopy. -zařízení pro přípravu vzorků. -spotřební materiál pro elektronovou mikroskopii.

Služby, prodej: - pneuservis - pneumatiky

Elektricé schodolezy-prodej, distribuce

Tesařské práce Truhlářské práce Výroba - nábytek (skříně, stoly, postele, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody

Služby: -návrhy a realizaci zahrad -realizace závlah

Oprava, servis: -lodě -lodní motory Maloobchod: -náhradní díly pro lodní motory Návrhy, výroba, servis: -formy pro betonárny Kovovýroba (malosériová, zakázková). Návrhy, realizace: -fotovoltaické elektrány

Prodej, maloobchod: -školní nábytek -školní keramické tabule

Maloobchod, prodej, oprava, servis, bazar: -zahradní, zemědělská, lesní technika -komunální, farmářská, malá stavební technika -lodní motory, nafukovací čluny, pramice, lodě -elektrocentrály, vodní a kalová čerpadla

Revize, zkoušky: -tlakové nádoby Rozvody: -plyn

Práce: -soustružení -frézování -broušení

Nabídka služeb v oblasti systémů kontroly a řízení, elektro, průmyslových informačních systémů a navrhovaných inženýrských řešení.

Výroba, servis: - automobilové přepravníky krmných směsí, naskladňovacích vleků a dmychadel.