CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, e-shop, servis - zemědělské stroje - traktory, závěsná technika, mlátičky, pásy, dopravníky - náhradní díly na traktory a stroje. Další provozovny: - Dukelských hrdinů 1984, Slaný, tel. 313 562 431 - Pelíkovická 724, Hodkovice nad Mohelkou, tel. 485 145 030 - Českolipská 123, Děčín, tel. 724 593 546.

Prodej - svářecí a pálicí technika.

Prodej, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulační technika, paletové vozíky - prodej náhradních dílů - školení řidičů VZV - revize vyhrazených zdvihacích zařízení, školení jeřábníků a vazačů.

Výroba: - společenské hry - potahované krabice.

Společnost VOLKE MLADÁ BOLESLAV spol. s r.o. nabízí konstrukční a vývojové práce v automobilovém a strojírenském průmyslu. Zabýváme se výrobou modelů, vyvíjíme plechové a vnější plastové díly karoserie, dále vnitřní vybavení a obložení vozů. Provádíme analýzy, zkoušky a testování elektrických zařízení ve vozidlech. Pro prezentační účely vytváříme ...

Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál - čerpadla

Kovovýroba: - převozní a skladové palety - brány, ploty - zábradlí - konstrukce

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž čerpadel - rekonstrukce koupelen

Výroba: - brusná zrna bílých, hnědých korundů a karbidů křemíku

E-shop: - motorové oleje - autopříslušenství

Společnost RYKO, a.s. se vyvinula z firmy RYKO s.r.o., která v procesu privatizace veřejnou soutěží získala někdejší Železniční opravny a strojírny v Děčíně. Naše hlavní činnost je zaměřena na opravy a revize železničních nákladních vozů, zámečnictví, kovovýrobu nebo truhlářství. Provádíme rekonstrukce i modernizace vagónů za účelem zvýšení ...

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tváření plechových dílů v sektoru automobilového průmyslu - engineering - naplánování jednotlivých částí výrobního procesu - projektový management - konrola, koordinace výroby, zkoušky kvality - tooling - údržbářské práce, údržba nářadí - dodatečné práce na dílech - elektrotechnika.

Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - pronájem letadel Letiště Mladá Boleslav.

Společnost AGROEL, s.r.o. se soustředí na dodávku klimatizačních systémů pro sklady ovoce a zeleniny. Zajistíme komplexní dodání od návrhu až po montáž vybraných klimatizačních zařízení pro různé typy skladů. Sídlíme ve městě Dobrovice, nedaleko Mladé Boleslavi. Návrh, dodávka, montáž: - klimatizace pro sklady ovoce, zeleniny, brambor, ...

Dodávka, montáž - automatické závlahové systémy - pravidelná údržba a servis.

Dodávka, prodej - technologie pro detekci a automatizované hašení požáru - elektrická požární signalizace - elektrická zabezpečovací signalizace - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Provozovna a výdej zboží - adresa: 17. listopadu 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola dokladů, směrnic - revize, periodické kontroly protipožárních prostupů (ucpávek) - požární značení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Prodej, servis, poradenství: -svařovací technika -řezací technika -pálící technika -plasmové řezání -spotřební díly -autogen -plasma -laser -MIG/MAG -TIG

Kovovýroba - obrábění kovů - nástrojářské práce.

Kompletní služby diagnostiky a měření emisí. Poradenství v systémové logické diagnostice závad automobilů. Nabízíme Vám elektrické nářadí od forem - Fein (broušení, stříhání, vrtání, šroubování, řezání, multimaster, supercut) - Elektrocentrály Eisemann (profiline, topline, ecoline, svařovací generátory, high protection) - Grit (GX-X-TRA ...