CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, služby, servis: -výpočetní technika (IT technologie) -mobilní telefony -komunikační služby.

Prodej: - zahradní technika, zahrádkářské potřeby.

Nabízí: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - projektování požární bezpečnosti staveb - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce - posouzení požárního nebezpečí činností objektů - zpracování a vedení dokumetace - školení a odborná příprava - poradenská a kontrolní činnost.

Prometheus Nymburk sdružení zajišťuje oblast činností vyplývajících jako právní povinnosti právnickým a podnikajícím fyzickým osobám na úseku požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochraně veřejného zdraví. Zajišťujeme provádění projektových řešení k projektům staveb z hlediska požární bezpečnosti a znaleckou činnost v oblasti ...

Elektroinstalace: - projekční činnost - domovní elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - veřejná osvětlení, nasvětlování budov - kabelová vedení v NN - kabelová vedení v VN - elektronické zabezpečení signalizace - měření a regulace. Prodej: - centrální vysávání Husky.

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Prodej, oprava, servis: - diesel motory Perkins, Volvo Penta, Detroit - vstřikovací čerpadla Lucas, Delphi, Bosch, Stanadyne.

Maloobchod, e-shop: - vrtací, brousící a řeznými nástroji - technické tvrdokové frézy - brusné kotouče - diamantové kotouče.

Zámečnictví. Svářečské práce.

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.

Prodej: - zemědělská technika: - zemědělské stroje, - použité stroje, - náhradní díly.

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Internetový prodej(e-shop): - výpočetní a komunikační technika a příslušenství - spotřební materiál.

Výroba, prodej: - dílce a komponenty pro automobilový průmysl - kovovýroba. Služby: - autodoprava a logistika - kovoobrábění.

Zajišťujeme: - projekce, dodávky a montáže sdělovacích zařízení a rozvodů.

Zahradnictví: - návrhy zahrad, plotů - závlahové systémy - udržba zeleně - ozelenění teras - mulčovací kůra - floristická činnost - vázání kytic - dekorace.

Prodej a servis: -počítače -sítě -kancelářská technika.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.

Výroba, oprava a údržba: - kancelářské stroje - počítače.

Výroba: -jednoúčelové transportní dřevěné palety pod stroje (pro přepravu) -velké transportní dřevěné obaly na přepravu strojů. xxxx