CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - elektroinstalace - revize elektro - opravy elektrospotřebičů do 230V Úklidové služby: - automobily - byty - podniky Prodej a servis: - čistící stroje Kärcher

Revize, zkoušky: - vyhrazená zdvihací zařízení

Zastoupení firem: - B.V.KORTHOFAH, RIB type CO. Montáž a servis, prodej: - zařízení na značení a popis všech druhů výrobků. Dodávky: - kódovací fólie - barvící váleček - kovová a gumová litera - inkoust - příslušenství - stroje datumovací, kódovací, potiskovací. Potisk: - papírová, umělohmotná a hliníková balící fólie - ...

Dovoz a prodej použitých i nových karavanů z Holandska a Belgie.

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika -potřeby pro zahrádkáře, kutily: -sekačky -motorové kosy -řetězové pily -čerpadla -zavlažovací systémy -vodárny -postřikovače -hnojiva -kamna, krby -keramika.

výkup, prodej a servis: - dřevěné palety. Provozovny: Areál SP PAL Dlouhopolsko Dlouhopolsko, hlavní silnice č. 11, Tel.: 603 743 883 p. Vojtíšek Areál Mototechny Libenice, hlavní silnice č.38, odbočka na Kutnou Horu Tel.: 732 260 051 p.Martínek Areál Technických služeb Jičín Koněvova ulice, Jičín Tel.: 775 290 390 p. ...

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Prodej: -dřevoobráběcí stroje.

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Kompletní zajištění revizí: -tlakové zařízení dle ČSN 690010, 690012 -vodáren -vzdušníků brzdových systémů vozidel -školení obsluh -poradenská činnost.

Prodej a servis: - výpočetní technika - montáž PC - prodej mobilních telefonů, SIM karet, kuponů - prodej el. přístrojů pro domácnost - poradenství v oblasti SW, HW a v oblasti komunikací a počítač. sítí

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Činnost: -prodej a servis: malá zemědělská mechanizace -záruční a pozáruční servis systému terra-vari -generální oprava systému terra-vari -oprava motorů(jikov, Honda, Tecumseh, Briggs&Stratton) -prodej náhradních dílů -poradenství -zásilkový prodej náhradních dílů -oprava zahradní mechanizace -bazar zemědělské mechanizace.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Zprostředkovatelská činnost mimo zprostředkování práce. Čištění a údržba stáčecího zařízení v potravinářství. Autodílna. Výroba z nerezu. Sanitace a servis a prodej výčepních zařízení. Zemní práce.

Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.

Brusírna skla. Práce: -broušení skla.

Nabízí: -broušení pro: -zámečníky -truhláře -řezníky -domáctnost.

Prodej: -zabezpečovací systémy, -kamerové systémy, -autoalarmy, -docházkové systémy.

Zahradnictví. Prodej, maloobchod: - okrasné keře - ovocné keře - sazeničky - stromky. Prodej, maloobchod: - malá zahradní technika - hnojiva - substráty - květníky.