CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Firma SOLOFORM, spol. s r.o. byla založena českými a německými společníky při první bankovní výstavě FIBEX v roce 1992 se zaměřením na navrhování interiérů a vybavování bank organizačním nábytkem: - kancelářské a archivační skříně - kartotéky - registratury - lístkovnice - pokladní boxy - šatní skříňky.

Náš e-shop se zabývá prodejem širokého sortimentu pro nehtovou modeláž, manikúru a pedikúru..

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Nabízíme komplexní služby v oblasti výtahů. Osobní i nákladní výtahy, servis a údržba výtahů, modernizace a výstavby nových. Provádíme obklady a nátěry kabin výtahů. Výtahové šachty - prosklené a zděné, opravy a výstavba nových.

Výroba a prodej přístrojů na sekvenční tlakovou drenáž a léčbu mízních lymfatických otoků.

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Prodej, servis a leasing zahradní, lesní a komunální techniky značek Husqvarna, Jonsered a Kubota.

Činnosti od obchodních aktivit až po opravárenskou a poradenské služby se zaměřením na autodopravu, autoopravárenství, zdvihací a manipulační techniku.

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Dodávka, montáž a poradenství v oblasti chladící a klimatizační techniky.

Prodej automatů na výkup láhví Tomra a lisovacích strojů Orwak.

Kompletní zajištění služeb v oblasti výtahů. Nové výtahy všech druhů - dodávky a montáže, rekonstrukce, modernizace, servis výtahů, opravy výtahů, revize revizní zkoušky, projekční práce, poradenská činnost.

Výroba lisovacích forem pro automobilový průmysl.

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Prodej dřevozpracujících strojů a zařízení. - dřevoobráběcí nástroje

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Společnost Agromel spol. s r.o. byla založena na podzim roku 1992 jako prodejní a servisní středisko zemědělské techniky. Od počátku svého působení zastupuje firmu CLAAS, která je na našem trhu známá jako výrobce špičkových sklízecích řezaček, mlátiček a kompletního pícninářského sortimentu. Od roku 1997 byla do našich obchodních aktivit ...

Výrobce a prodejce mikrotenových tašek, fólií HDPE a LDPE včetně jejich potisku Provozovna: Stankovského 675/40, 250 88, Čelákovice

Technická akustika. Náhradní zdroje výroby elektrické energie. Výroba, prodej: - průmyslové tlumiče

Služby: - umělecké kovářství - sériová kovovýroba využívající širokou škálu různých materiálů - zámečnictví - další umělecké obory - industriální a zakázková výroba - spolupráce s interiérovými architekty. Komplexní služby v oblasti zpracování kovu. Od počátků se věnujeme jak sériové výrobě, tak jednotlivým zakázkám. Tato kombinace ...

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Specializovaný dovozce a distributor obalového materiálu.

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Prodej: - obráběcí nástroje. Sortiment dodávaného nářadí obsahuje širokou škálu nástrojů pro třískové obrábění ocelí a slitin kovů.