CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba - speciální nábytek pro zdravotnictví - speciální nábytek pro kosmetické a pedikérské salony - speciální nábytek pro školy a odborná učiliště - zdravotnická technika - zdravotnické potřeby.

Výroba a prodej magnetických systémů: - závěsné permanentní magnetické separátory, - permanentní magnetické válce, - magnetické filtry, - magnetické dopravní systémy. Prodej magnetů.

Firma J+Z Tachografy nabízí a poskytuje: - prodej, montáž, servis, ověření tachografů KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálních tachografů SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záruční a pozáruční servis, ověřování tachografů.

E-shop: - pádla - čluny - bazénky - sportovní oblečení, obuv - sportovní vybavení

Návrh, montáž, oprava, servis: - garážová vrata - závory, brány - sloupky - parkovací systémy

Brousíme dlouhé nože pro tiskárny a knihárny

Prodej a montáž - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové a docházkové systémy - systémy na ochranu zboží - požární systémy

Vybavení kuchyňských provozů v oblasti profesionální gastronomie

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Činnost: - CAD projekce a konstrukce automobily, autobusy

Dodávka, montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí videosystémy a zvonky

Prodej, servis, montáž a bazar: - zemědělské stroje - komunální stroje - lesnické stroje - prodej náhradních dílů - nářadí

Dovoz produktů pro vědu, výzkum a běžný laboratorní provoz.

Výroba, prodej, montáž - vzduchotechnika - vzduchotechnické potrubí - nerezové odsávací digestoře

Autorizované a výhradní zastoupení pro ČR a SR: - Karcher - čistící a úklidová technika - Preminere Products - čistící a dezinfekční prostředky - úklidová techniky firmy Scot Young. Prodej, servis a půjčovna čisticích strojů a zařízení značky Karcher: - vysokotlaké čistící stroje - vysavače na mokré i suché vysávání - podlahové rotační ...

Prodej regálů. V našem sortimentu naleznete regály: - konzolové trnové a stromečkové - paletové - policové -schody, nakládací rampy, lávky, můstky, podesty, zástěny a nosiče reklam. Vyrábíme ocelová vrata, schody, ochozy, plošiny, kontejnery, přístřešky a další konstrukce.

Prodej a servis dřevoobráběcích strojů skupiny firem: - Weinig - Grecon - Dimter - Raimann a Waco - včetně starších a GO strojů - čtyřstranné frézky a hoblovky: - zařízení na výrobu oken.

Klempířské práce Zámečnické práce Dodávka - klimatizace Montáž - vzduchotechnické zařízení Servis - vzduchotechnické zařízení

- Import a export hutních výrobků, strojů a technologických linek pro jejich zpracování včetně nástrojů a periferních zařízení - Obchodní a technická činnost související ze zadání především automobilového, strojírenského. elektrotechnického, stavebního a chemického průmyslu - Kompletní zpracování projektových zadání - ...

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..