CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kuchyně, nábytek na míru. Výroba, prodej: - kuchyňské linky - výroba kuchyňských linek - vestavěné skříně - výroba a montáž vestavěných skříní - ložnice a postele - dětský nábytek - výroba dětského nábytku, postelí, ložnic - kancelářský nábytek - výroba, zhotovení kancelářského nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: - bazény: - rodinné, venkovní, vnitřní, exteriérové, interiérové, montované ocelové, plastové, polypropylénové, fóliové - vířivé bazény - masážní a rehabilitační bazény - příslušenství: - filtry, chemické přípravky k ošetření vody, schůdky, žebříky, ...

Metalografie a materiálografie. Kontrola kvality. Výroba: - laboratorní zařízení pro přípravu vzorků: - rozbrušovací pily - brusky - leštičky - tvrdoměry - laboratorní nábytek.

Prodej - káva a horká čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horká čokoláda Coari Ciok - kávomlýnky Fiorenzato

Vyrábíme řídicí a pokladní systémy a veškerou elektroniku pro čerpací stanice pohonných hmot, LPG a olejů. Našimi produkty jsou řídicí a pokladní systémy pro veřejné čerpací stanice.

Prodej - přípravky pro molekulární biologii a genetiku - radiofarmaceutické přípravky pro diagnostiku a terapii.

Firma MHZ Praha spol. s r.o. byla založena v r. 1990. Od počátku je její činnost orientována na oblast požární ochrany.

Výroba a dodávka zejména formátových dílů pro balící linky ve farmaceutických provozech

Prodej technologií pro hotely, restaurace, výrobny jídel a lahůdek, potravinářské prodejny a ostatní zařízení gastronomického charakteru, 80% nabídka použitého zboží a 20% nabídka nových věcí: - sporáky, vařidla, stoličky - konvektomaty, unipary, univary - grily, hot dogy, ohřívače uzenin - fritézy - ohřívací vany a stoly - ...

Revize čerpacích stanic a pohonných hmot.

Zámečnictví, nástrojářství

Prodej hasící techniky, hasících přístrojů, hydrantových systémů, bezpečnostních tabulek. Dále provádíme revize přístrojů k hašení, jejich opravy a plnění.

Služby zajištění oblasti prevence rizik, koordinátor BOZP.

Pronájem osvětlovací a pohybové techniky. Půjčovna elektrocentrál a další služby ve výrobě filmů.

Firma Slavex Industrial Filters projektuje a dodává ekologická zařízení pro ochranu ovzduší, především filtrační a odsiřovací systémy.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Zajišťujeme: - prodej a distribuce leteckých pohonných hmot a leteckých olejů a maziv - plnění paliv do letadel a vrtulníků..

Svářečské práce. Výroba: -hliníkové a ocelové alu disky

Práce: -elektroinstalační Prodej, maloobchod, montáž: -fotovoltaika -solární panely -tepelná čerpadla -elektrovytápění -klimatizace -elektromateriál

Servis, oprava: -zdravotnická technika Vývoj, výroba: -optická a optoelektronická zařízení

Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební chemie -izolace -obklady a dlažby -hutní materiál -cihly -sádrokartony -pletivo -strešní krytiny Půjčovna: -stavební technika -zahradní technika