CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC

Výroba součástí a náhradních dílů s následnou tepelnou úpravou, broušením na kulato i na plocho, elektroerozivním řezáním drátem, vyjiskřováním-hloubička bez ohledu na jejich tvrdost. Soustružení, frézování, obrážení, sváření Al, Cu, Fe.

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Dovoz, prodej: -tiskárny: -řádkové -maticové -laserové -labelové -iontové -LED -pasové -dokumentární -pokladní -speciální bankovní -mechaniky -řezačky -odvíječe -skládačky -střásačky -řezačky -obálkovací linka DS-201. Značky: -Genicom -Microplex -C.Itoh -CBM -FKS -Tronic group ...

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.

Firma je výhradní dovozce a provozuje servis zahradní techniky SOLO.

Dodávka a montáž: - kompresorové stanice - zařízení pro úpravu stlačeného vzduchu - rozvody stlačeného vzduchu - elektromonážní práce v občanské výstavbě.

Nabízíme profesionální nehtovou kosmetiku, zpevňování přírodních nehtů, manikúru a pedikúru. Velkoobchod, zásilkový prodej, internetový obchod.

Prodej. Kancelářský nábytek: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Firma L.P.I. je dodavatelem automatického zavlažovacího systému RAIN BIRD.

Programy VISI - Series nabízejí jedinečnou kombinaci aplikací, plně integrovaný plošný a objemový modelář, konstruování vstřikovacích forem, konstruování střižných postupových nástrojů a obrábění a návrh odpovídajících nástrojů (vstřikovací formy, střižné a řezné nástroje).Při použití těchto programů může uživatel ...

Značkový sortiment BODY COMFORT. VENTA - pračky vzduchu pro astmatiky a alergiky. Masážní přístroje. Perličkové masážní koupele.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

Vývoj a výroba identifikačních vstupních systémů zaměřených zejména na oblast bezpečnostních technologií.

Gastrobazar. Nové zboží: -kuchyňský nábytek -kuchyňské stroje -grily -tepelná zařízení -chladící zařízení -ostatní.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Výroba skladovací techniky (regálů) policové regály paletové regály paletové konzolové (Průjezdové, Drive-In) regály Stromečkové-trnové regály speciální regálové systémy Výroba ocelových konstrukcí zámečnické konstrukce nosiče reklam vyrovnávací rampy nájezdové rampy vyrovnávací můstky podesty skladová ...

Poskytujeme servisní služby v oblasti výpočetní techniky. Mezi tyto služby patří: - servis počítačů - servis notebooků - správa počítačových sítí - záchrana a obnova dat - modernizace počítačů - antivirové zabezpečení a další. Služby nabízíme přímo u zákazníka 7 dní v týdnu. Váš spolehlivý Servis PC - IT partner ve světě ...

Veškerá výroba a příprava je řízena dle normy ISO 9001:2000 - konstrukce v 3D CAD systému, SOLIDWORKS - použití nejmodernějších technologií KOVOVÝROBA: - zpracování plechu řezáním laserem: ocel, hliníkové a nerezové plechy - děrování, ohýbání na CNC strojích: železné, hliníkové plechy - svařování plechů v ochrané ...

Nabídka kovotlačitelských prací.