CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Synteticky diamantovy brusny prach, diamantove pasty, diamantove nastroje. KBN prasky, diamantove vrtaky, synthetic diamond powder, CBN powder, Ni coated powder, Resin bond diamond

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Autorizovaný zástupce Bauer Kompresseren pro ČR. Nabízíme prodej, servis a instalace tlakových rozvodů kompresorů a systémů Bauer.

Prodej a servis lodí, lodních motorů a příslušenství. Služby: -opravy lodí -předsezónní a posezónní servis -servis a opravy lodních motorů -zástavby lodních motorů -stavba automobilových přívěsů pro přepravu lodí -stavba manipulačních vozíků.

Autorizovaný prodej a servis Husqvarna. Prodáváme zahradní techniku, pily sekačky, křovinořezy, traktory, ridery, foukače, plotostřihy, sněhové frézy. Skladem jsou sekačky, vysavače listí a zahradní technika, traktory. Dále dodáváme kultivátory, vertikutátory. Na naší prodejně najdete také široký sortimet příslušenství Husqvarna - oleje, ...

Prodej a servis chladicích, mrazicích a klimatizačních zařízení.

Výroba strojů a zařízení na pečení a zpracování vaflí a oplatek: -poloautomatické a plně automatické elektricky vytápěné karusely na pečení oplatek, vaflí nebo obdobných výrobků -plynem vytápěné automaty na pečení plochých vaflí nebo pohárů -mixéry na výrobu těsta, domíchávače a nádoby na těsto -rotační drtič zbytkových ...

Firma Favia s.r.o. je gestorem servisu FAGOR pro Prahu a střední Čechy.

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Dodáváme mechanické prvky pro strojírenskou a elektrotechnickou výrobu, zejména pro výrobce elektrických rozvaděčů a zařízení, jednoúčelových strojů.

Domovní telefony, přístupové systémy: - výhradní dovozce a zástupce italské firmy BPT s.p.a. pro ČR - autorizovaný prodejce identifikačních systémů Tech Fass s.r.o. - pořádání školení pro projektanty i montážní firmy.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Společnost Kinnarps nabízí řešení interiérů pracovišť pro kanceláře a veřejné budovy. Kancelářský nábytek zn. Kinnarps: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Čistící stroje. Značky: WAP, Karcher. Stacionární rozvody tlakového mytí pro masný a potravinářský průmysl, generální, střední, běžné opravy - záruční a pozáruční servis. Opravy tlakových hadic všech typů. Výkup: stroje funkční, nefunkční, jinak poškozené a starší, typ nerozhoduje

Prodej: -vybavení prodejen. -regálové systémy SU5. -pokladní boxy. -konfekční stojany. -pulty. -cenovkové lišty. Služby: -montáž. -zaměření prodejny. -doprava zboží.

Prodej, splátkový prodej: -úklidová technika vysavače LINDHAUS pro domácnost i průmysl.

Prodej: -profi vysavače -domácí vysavače -příslušenství -výhradní dovozce firmy LINDHAUS.

Zámečnictví Zámky - otevírání - opravy - montáže - NON - STOP služba

Návrhy - interiéry Ploty Drobné stavební práce - terasy Návrh a realizace - zahrady

Výroba - vstřikovací a vakuové formy na plasty Zakázková výroba - speciální stroje, přípravky Vývoj a konstrukce - speciální stroje, přípravky