CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis - lodě - příslušenství k lodím.

Půjčovna, pronájem: - nábytek, rekvizity především pro filmové natáčení.

První jílovská závod KOVO – jeřáby je akciová společnost řadící se mezi přední české výrobce ocelových konstrukcí a jeřábových technologií. Na trhu máme již dlouholetou tradici trvající od roku 1965. Navazujeme na výrobní zkušenosti předešlého JZD Rozvoj Posázaví Jílové u Prahy. Za naší dobu působení jsme vyrobili přibližně 1700 mostových jeřábů a ...

Dodávka, velkoobchod: - oleje, tuky, maziva a aditiva - vosky, čistící prostředky, coatingy - automatické mazací systémy.

Služby: - měření aerosolů - poradenství v oblasti měření přírodního, antropogenního, průmyslového aerosolu - služby v oblasti BOZP. Výhradní prodejce: - modelovací software RISKCURVES, EFFECTS.

Firma Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany působí v oblasti výroby a servisu zemědělské techniky.

Prodávám železářské zboží, spojovací materiálu, barvy, laky, nářadí a lepidla. Nabízím broušení nožů a řetězů. Vyrábím klíče. Provádím míchání barev.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - hutní materiál - písky - kamenivo Betonárna, výroba: - beton Kovovýroba: - ocelové konstrukce - svařování - kovoobrábění - generální opravy lžic bagrů a nakladačů - opravy plovoucích bagrů pro těžbu štěrkopísků firmy Holcim kamenivo

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - čištění kanalizace - dodávka, montáž závlahové systémy, zavlažování

Firma Michal Husák poskytuje svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vodoinstalace. Provádíme rozvody vody, kanalizace, rekonstrukce vodovodních a odpadních stoupaček, výměny a opravy vodovodních baterií a také prodáváme a montujeme čerpadla. Sídlíme v obci Kamenný Přívoz, okres Praha-západ. Práce, řemeslo, služby: - instalatérské - ...

Prodej, servis - kancelářská technika - vazací stroje - řezačky papíru - skartovací stroje.

Výroba - lisovací technologie pro odpadové hospodářství - mobilní lisovací kontejnery - nakladače - překládácí stanice. Výroba - adresa: Sokolov, Cheb, Nová Baňa.

Ralizace zahrad - údržba a terénní úpravy zahrad - zakládání trávníků - zavlažování - zahradní jezírka.

Nástrojárna, výroba: - řezné nástroje - strojní součásti - repase automobilových hlav.

Prodej, e-shop: - oleje, maziva, provozní kapaliny.

Výhradní distributor: - kosmetické, terapeutické přístroje společnosti LPG® SYSTEMS pro Českou a Slovenskou republiku.

Zabýváme se prodejem, servisem a instalací vodáren, ponorných čerpadel, čerpadel na odvod splaškové vody, kalových čerpadel a provádíme opravy asynchronních motorů. Opravujeme veškeré značky jako Sigma, Grundfos, Wilo, Calpeda, Malyš a další. Prodáváme tlakové nádoby, tlakové spínače, závěsné systém do vrtů a studní. Dále kondenzátory a ložiska.

Společnost S.A.D. AirFilters CZ s.r.o. se specializuje na výrobu a dodávku průmyslových filtrů. V oboru se pohybujeme již 10 let a vyrábíme kvalitní filtry ze špičkových a ověřených materiálů. Poskytujeme komplexní služby, navrhneme Vám vhodné řešení, sestavíme projekt, zajistíme výrobu filtru, montáž, potřebná měření včetně revize. Dodáváme ...

Společnost RYKO, a.s. se vyvinula z firmy RYKO s.r.o., která v procesu privatizace veřejnou soutěží získala někdejší Železniční opravny a strojírny v Děčíně. Naše hlavní činnost je zaměřena na opravy a revize železničních nákladních vozů, zámečnictví, kovovýrobu nebo truhlářství. Provádíme rekonstrukce i modernizace vagónů za účelem zvýšení ...

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Výroba, montáž: - tepelná čerpadla - speciální chladící systémy

Prodej, servis: - jachty - motorové čluny Výhradní zástupce společnosti Sunseeker, Williams a Hydrolift.

Činnost - vývoj a výroba elektrických odporových pecí - výroba: vysokoteplotní, vakuové, laboratorní, válcové pece.