CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

František Škorpa - specializovaný výrobce gastronomického zařízení z nerezu. Zakázková výroba gastrozařízení pro provozy: - barové - restaurační - kuchyňské. Produkty: - nerezové výčepní, barové stoly a desky - nerezové pracovní stoly - mycí stoly s dřezy - regálové systémy - nástěnné skříně - nástěnné police - ...

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Výroba velkokuchyňského zařízení: - nerezový nábytek - mycí a neutrální stoly - mycí stoly - nerezové dřezy - skříňky - police - regály - atypický nábytek - chladící stoly - vitríny - ohřívací stoly - teplé výdejní pulty - digestoře - výlevky - nerezové podstavce - nerezové vozíky. .

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

Kompletní zámečnické služby pro Prahu a okolí. Zámečnická pohotovost NONSTOP: - otevírání zámků - otevírání bytů - otevírání aut - otevírání trezorů Standardní zámečnické práce: - opravy a výměny zámků dveří - opravy a výměny auto zámků

Zabýváme se dovozem dodávkami potřeb a přístrojů pro chov prasat, skotu, ovcí, koní, drůbeže, hlodavců, psů a koček. Výroba: - klimaboxy pro uskladnění inseminačních dávek - výroba chovatelských pomůcek. Veterinární pomůcky: - ultrazvukové scannery k diagnostice březosti - injekční aplikátory a jehly - rukavice - teploměry.

BALTKOM s.r.o. nabízí: - prodej a servis kompresorů SCHNEIDER - prodej náhrady za spojky "PERIFLEX" pro kompresory výroby ČKD Praha - servis kompresorů ATMOS - servis a oprava výměnným způsobem kompresorů ORLÍK - dodávka repasovaných kompresorů ČKD Praha a ČKD Žandov - zajištění a dodávka náhradních dílů pro kompresory výroby ...

Výroba a prodej balících strojů, výrobků z plastických hmot; prodej veškerých obalových materiálů; prodej a distribuce rotačních lisů na zpracování odpadu plastů, fólií, papíru a kartonáže, zastoupení firmy WELGER GmbH.

Jsme český výrobce kompletních systémů pro řezání vysokotlakým vodním paprskem.

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Pronájem, prodej - pracovní plošiny a náhradní díly - servis zařízení pro práce ve výškách.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení

Prodej: - diagnostické a terapeutické zdravotnické systémy - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - potřeby pro laboratorní vyšetření

Servis a prodej: -čistící systémy WAP ALTO -vysokotlaké stroje KRANZLE, LAVOR -mycí a podlahové automaty COLUMBUS, HAKO -malířská a stříkací-nástřiková technika TITAN, ELITE, AIRLESSCO firmy STORCH.

Výroba nábytku převážně z masivu a dýhy. Provádíme zpracování: - masivu - dýhy - ohýbání - tvarování - sklo - čalounění - nerez.

Výroba papírových sáčků a obalů s potiskem, balicích papírů, sáčků Kebab, hamburgrů a hot-dog.

Výroba klecových technologií pro odchov, chov a rozmnožovací chov drůbeže. Nabízíme volné výrobní kapacity . Vyrábíme výrobky z plechu a hutního materiálu dle dodané výkresové dokumentace. Zakázková výroba a vývoj konvenčních jednoúčelových strojů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví -Pronájem dopravních a mechanizačních prostředků

Výroba - kované mříže - brány a vrata - dekorace - ploty - kovářství i uměleckévýroba - zvony