CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Internetový obchod www.salon-komplet.cz si klade za cíl nabídnout na jednom místě veškerý sortiment vybavení kadeřnických, kosmetických, masážních, pedikérských a nehtových salónů nebo studií, který je aktuálně dostupný na území ČR.

Řešení hlukových a rozptylových studií.

Technické zařízení budov, motnáž, údržba - vzduchotechnika - chlazení - ústřední topení.

Prodej, oprava, servis, poradenství: - analyzátory a monitorovací systémy pro environmentální monitoring - měřící přístroje - vzorkovače

Výroba, dodávka a montáž: - paletovací technologie na zpracování slámy do pelet - topných pelet ze slámy - zahradního kompostu a substrátu. Likvidace rostlinných odpadů, skladování a prodej posypové soli.

Prodej všech strojů, systémů a vybavení společnosti Dukane. Služby: - testování a aplikační analýzy - návrh a výroba ultrazvukových nástrojů - asistence inženýrů - instalace - servis a podpora výrobků.

Servis - zvedáky řehtačkové, pákové, lanové, hydraulické - kladkostroje

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Prodej, vybavení, servis garážové techniky pro: - pneuservis - stanice technické kontroly, STK.

Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Výrobce a dodavatel dopravních informačních a řídících systémů: - elektronické orientační a informační systémy pro nevidomé a slabozraké - řídící a kontrolní systém pro MHD(rikos) - technické a programové prostředky dispečinků řízení - systém pro sledování vozidel pomocí družicové navigace GPS (columbus) - hlásiče zastávek a doprovodných ...

Nabídka zařízení a služeb pro opravy vysokotlakých potrubí za provozu. Prodej detektorů plynů.

Opravy - hliníkové díly Výroba - sportovní výfuky pro dvoudobé motory Svařování hliníkové díly

Prodej vybavení interiérů. Nábytek: - kancelářský - bytový - školní - zdravotnický - kuchyňský - postele.

Naše firma Vám nabízí kompletní služby v oboru VZT. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Pětiosé obrábění na obráběcím centru HERMLE C40U podle dodané dokumentace – výkresy, matematický model, vzorek součásti, nebo vč. vývoje součásti podle požadavků zákazníka. Reverzní inženýrství - Výroba unikátních náhradních dílů pro staré stroje, výroba náhradních dílů, které je obtížné sehnat, atd. Výroba forem pro vstřikování plastů včetně ...

Nabízíme výhodný pronájem montážních a pracovních plošin pro výškové práce. Dokonalý pomocník při opravách nemovitostí, rodinných domů, fasád a prořezávání stromů.

Zámečnictví, nástrojářství

Výroba, prodej: - kapalinové velkokapacitní sáčkové filtry - filtrační sáčky.

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Pronájem, prodej, servis, služby: - pracovní plošiny - náhradní díly na pracovní plošiny - školení obsluhy pracovních plošin.