CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně - projekce zahrad - zakládání trávníků - závlahové systémy, jezírka - rizikové kácení a řez ovocných stromů. Zahradní stavby, montáž - zídky - pergoly - skalky.

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Návrhy a realizace zahrad - návrhy projektů zahrad a zeleně - realizace a údržba zahrady - rizikové kácení stromů - jednorázové i stálé úpravy zahrad - automatické zavlažovací systémy - střešní zahrady.

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Dodávka, montáž, oprava, servis: - chladící a mrazící boxy

Výroba: - spotřební díly, hořáky pro pálení plasmou, laserem a plamenem.

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

Prodej mikroskopů, digitálních USB kamer a fotoaparátů a doplňků. Analýza a měření optické techniky. Záruční a pozáruční servis. Nabídka školení v oboru, odborné poradenství. Produkty: - mikroskopy - digitální mikroskopy - USB kamery - preparáty - příslušenství - zobrazovací techniky. Zařazení nových modelů: - biologických ...

Inteligentní slaboproudé systémy, montáž, instalace, servis - bezpečnostní, řídící a audiovizuální technologie

Výrobce značkového lešení HAKI nabízí: fasádní lešení, pojízdné lešení, schodišťové věže, kozlíkové lešení, přístřešky, tribuny, nájezdní rampy, kovovýrobu, shozy stavební sutě.

Vyrábíme a dodáváme obalové materiály z polyetylénových folií. Připravujeme pytle, sáčky a tašky.

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykly Svařování Pískování Metalizace Práškové lakování

Elektroinstalační práce a údržba veřejného osvětlení. Montáž tepelných čerpadel.

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizace - zahrady Montáž a servis - zahradní závlahy

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Naše firma se zabývá výrobou elektrických odporových pecí již od roku 1989.

Provádíme opravy hydraulických systémů, válců a regulačních čerpadel.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Galvanizérství, smaltérství