CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: -trezory české výroby -elektronické bezpečnostní a kamerové systémy -bezpečnostní zavazadla.

Výroba: -truhlářské lisy lepení spárovek a desek lepení pravoúhlých rámů lepení euro-hranolů. Prodej: -truhlářská disperzní lepidla.

Prodej: -foto -elektro -audio -video -domácí elektrospotřebiče. Půjčovna: -čistící stroje na koberce -televizní hry -bourací kladiva. Sběrna: -fotografie.

Výroba: -vibrační technika -vibrační dopravníky žlabové, trubkové -vibrační podavače -elektromagnetické podavače -vertikální vibrační dopravníky -dlouhé vibrační dopravníky -vibrační kruhové zásobníky -vibrační třídiče a rošty -reverzní podavače -speciální stroje a aplikace -elektromagnetické budiče -příložné vibrátory ...

Prodej: -brusivo značek ALICO Kolín, CARBORUNDUM Benátky, POWERFLEX -brusný materiál diamantové kotouče -nástroje -nářadí -průtokoměry ke svářečkám CO2 -ochranné průchodky P7-P29, krytí IP44. Výroba, zajištění: -formy na výrobu plastových technických výlisků včetně výroby na zakázku. Výpočet časových snímků výroby ...

Kovoobrábění na zakázku: -CNC horizontka -karusel -NC soustruh -frézka -bruska.

Prodej, maloobchod: -brusiva -nářadí. Servis, opravy: -elektro nářadí NAREX-PROTOOL.

Prodej, oprava, instalace: -výpočetní technika -počítače, notebooky -faxy, telefony -fotoaparáty, kamery -skartovače.

Žárové zinkování ocelových výrobků.

Výroba: -univerzální soustruhy s CNC* řízením -křížové stoly s CNC* řízením -nástrojové hlavy s CNC* řízením -řetězové pily podélné řezání dřeva. Strojírenská výroba: -lisování -obrábění -sváření. Nákup, prodej, opravy: -obráběcí stroje (soustruhy, frézky) -tvářecí stroje (lisy, ohýbačky). -ložiska, gugera, manžety, ...

Dceřiná společnost italské firmy: -výroba konstrukcí -obrábění, lakování, projektování a montáže kompletních strojů pro mateřskou firmu - I.M.F. S.r.l. Luino - Itálie.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Servis a opravy: -chladící zařízení, chladničky, kombinované lednice -mrazící zařízení, mrazáky. Prodej: -chladničky -kombinované lednice -šuplíkové mrazáky -truhlové mrazáky. Odvoz, zapojení a předvedení zdarma. Výkup: -starší lednice protiúčtem.

Prodej: -zemědělská technika -zemědělské stroje -nářadí -traktory.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Kompletní sortiment nábytku. Prodej: -nový I.jakost z dovozu a tuzemska -moderní obývací -ložnicový, válendy, letiště, matrace, palandy -ostatní doplňkový nábytek -kuchyňské stoly, židle, rohové jídelny -kancelářský nábytek, kancelářské židle -sedací soupravy rozkládací, gauče rozkládací -kuchyňský nábytek-sektor ...

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.

Půjčovna: -stavební mechanizmy -stavební výtahy -závěsné lávky -pracovní plošiny. Provádíme: -montáž, demontáž, revize těchto strojů. Výroba: -výtahy pivních sudů do sklepů -plošiny pro bezbariérovou dopravu invalidů do domu -zakázková kovovýroba.

Internetový obchod - zahradní technika Internetový obchod - zahradní technika

Prodej - podlahy EGGER Prodej - interiérové a celoskleněné dveře PORTA DOORS, SOLODOOR Prodej - schody TOP STEP