CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Dodávka: - vibrační technika, kruhové vibrační zásobníky - lineární vibrační dopravníky.

Dodávka, prodej: - náhradní díly na elektrické lokomotivy, tramvaje. Sklad: - Plzeň - Doubravka - Na Sklárně 1 - tel.: 736754456

Oprava, servis: - výpočetní technika.

Křovinořezy, motorové pily, sekačky, motorové postřikovače, zahradní vozíky, veškeré příslušenství a mnoho dalších produktů od zahradní techniky Fuxtec! Německé produkty Fuxtec jsou levné, ale přesto kvalitní.

Prodej: -řezání na míru, hoblování -suché truhlářské řezivo -palubky -podlahová prkna -stavební řezivo latě, prkna, hranoly, palisády, kompletní krovy -stavební materiály izolační a zdící materiály -střešní krytiny všeho druhu -nátěry, laky -nářadí stavební -ploty -OSB desky. Broušení: -pily -SK ...

Výroba, prodej, e-shop - maziva a mazadla - spreje, pasty - lepidla, tmely, těsnění.

Topení, voda, kanalizace - rekonstrukce koupelen - montáž a opravy rozvodů vody, kanalizace a topení - montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Pronájem: -vysokozdvižné plošiny kloubové i teleskopické o hmotnosti 3, 5-6 tun s pracovní výškou 5-18m. Autodoprava: -vnitrostátní nákladní AVIA sklápěč 3, 5t. Kontejnerová doprava: -použití a pronájem kontejnerů -odvoz sutí a odpadů. Dále firma provádí: -výškové práce -nátěry fasád a konstrukcí -mytí fasád a oken ...

Výroba z nerezi a hliníku. Svařování nerezi. Svařování z hliníku. Obrábění - frézka, soustruh. Dělení materiálu.

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výtahů -osobní, nákladní výtahy -rekonstrukce výtahů v panelových domech podle norem EU.

Montáže a opravy plotů Realizace oplocení na klíč Zemní práce Zámečnické práce - pletivové ploty, betonové ploty, svařované panely...

Výroba nerezové zařízení: -filtry speciální plizované svíčkové tlakové -filtrové koše -plochá síta -tlakové potrubí -speciální nádoby. Zboží vyrábíme z materiálu: -1.4301 DIN*, 1.4571 DIN* filtrační výrobky do potravinářského průmyslu dle certifikátu -ostatní technologie dle konzultace. Výroba a opravy strojů ...

Prodej kompletní výstroje a výzbroje pro hasiče a záchranáře, vybavení pro požární sport a technických prostředků protipožárního zabezpečení objektů.

Servis a opravy: -elektrospotřebiče -elektromotory všechny typy vibromotory, víceběhové -motory pro všechny typy praček, do stěračů, topení -transformátory -alternátory -cívky -nabíječky -elektromagnetické spojky, brzdy -svářecí přístroje, agregáty -GO čerpadla: ponorná NDMU, NSMU, KDSU, GFMU, GFHU /PIBA/, ...

Výroba: - stavební stroje nakladače s podkopovou lžící traktorového typu. Pronájem: - stavební stroje nakladače s podkopovou lžící traktorového typu.

Firma obrábí kovy pomocí CNC strojů.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: -administrativní budovy -výrobní haly -obchodní centra -nemocnice -sportovní areály -kryté soukromé, hotelové, plavecké bazény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Prodej: -gumové dopravní, dopravníkové pásy -dopravní pásy s žebry nebo výstupky -stírací a otěruvzdorná pryž -lisovaná technická pryž -PVC pásy pro všeobecné použití -speciální PVC* pasy pro korečkové elevátory -ploché hnací řemeny (ne klínové) -těsnící pryž s vložkou i bez -hadice tzv.bagrovky -podávací pásy pro pokladny v ...

Výroba, stavba, práce: - plavidla - nerezové doplňky na plachetnice, motorové čluny - laminováním různých dílů na lodě, auta.

Oprava, servis, údržba: - ultralehká letadla - civilní letadla.

Internetový obchod, e-shop: - vysavače, podlahové myčky zn. Lindhaus.

Činnost: - kovoobrábění - CNC soustružení - obrábění plastů.