CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Sériová výroba - CNC kovoobráběnívrtání - CNC frézování - svařování - lisování, dělení materiálu - stříhání plechu - CNC ohýbání trubek a drátů Kovářství.

Výroba, prodej: -teplovzdušná kamna na dřevo -spirálový vazač drátěných úvazků Kovovýroba.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

PRACOVNÍ PLOŠINY, PRONÁJEM, PŮJČOVNA PRACOVNÍCH PLOŠIN: -pracovní plošiny-pracovní výška 5-45m -plošiny na automobilových podvozcích -plošiny přívěsné, teleskopické -plošiny na samohybných podvozcích -nůžkové řady X pohon 230V, aku, diesel pohon diesel 4x4 -kloubové pohon 230V, aku. -lešení: -pronájem pojízdného ...

Vývoj, konstrukce, výroba: -tryskací stroje a slévárenská zařízení. Výroba a prodej: TRYSKACÍ STROJE S METACÍMI KOLY: -bubnové -závěsné -stolové -průběžné -jedno i vícekomorové -náhradní díly pro tryskače Škoda Ostrov. SLÉVÁRENSKÉ SYSTÉMY: -zařízení pro přípravu formovací směsi -přístroje pro pískové laboratoře ...

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Činnost: - svářečské práce - broušení, leštění, kartáčování - pálení laserem - povrchová úprava kovů.

Výroba: - automatická dvířka kurníku - dávkovač krmiva - líhně.

Umělecké kovářství, zámečnictví: - brány - ploty - zábradlí - krbové nářadí - svícny - oplocení.

Stavební, zednické a zemní práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a chalup - zateplování fasád - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kamenické práce - bourací práce - tesařské a pokrývačské práce - úklidové práce - zámečnické práce - terénní úpravy - přípojky vody, elektřiny a odpadů - jímky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní prostředky (rukavice, oděvy, obuv) -ochranné pomůcky (brýle, přilby, ochrany sluchu) -svařovací technika (elektrody, svařovací dráty MIG, TIG) -autogenní technika -ND pro svařování v ochranné atmosféře MIG, TIG -brusivo TYROLIT, CARBORUNDUM, PROMA -pilové pásy (metráž, případně ...

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.

Obchodní a zprostředkovatelská firma. Prodej: -špičkové zahraniční oleje -pohonné hmoty -oleje.

Speciální brusírna dřevoobráběcích nástrojů. Firma Brunax spol. s r. o., nabízí: - opravy a broušení vidiových a trapézových pil na dřevo i kov - broušení pil na kov - broušení fréz a vrtáků na dřevo i kov - broušení hoblovacích nožů - svařování a broušení pásových pil - broušení řeznických strojků, řetízků do motorových pil a ...

Výroba: -stavební mobilní buňky -montované haly -montované stavby -technické kontejnery.

Oprava, servis: - zahradní technika - rotační, bubnové sekačky - motorové pily - křovinořezy Na opravy přijímáme většinu prodávaných značek.

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Prodej a montáž poměrových měřidel. Služby spojené s odečty tepla.

Prodej: -vázací řetězy jakostní třídy 8, švédské firmy GUNEBO -samosvorné bezpečnostní svěrky -textilní jeřábové pásy a smyčky -upínací pásy -brusné prostředky -ochranné masky brousící, tryskací, lakovací, svařovací -filtrační zařízení -repasované stroje.

Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Konstrukce, výroba, prodej: -vibrační stroje a zařízení -vibrační třídíče, dopravníky, rošty, podavače -vibrační technika.