CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Činnost - prodej automobilů typu kit car - vývoj vlastních automobilů pro sportovní využití.

Dodávka, prodej - pístová čerpadla - lamelová čerpadla - tlakové a redukční ventily - rozváděče - modulové prvky - hydraulické válce.

Stojírenská činnost - zámečnické práce - soustružení - frézování - brusičské práce.

Činnost - jádrové vrtání - řezání betonu - stavební práce - vodoinstalace, topení - podlahové topení - solární systémy.

Prodej a servis zahradní techniky zn. - STIHL, VIKING, HONDA, VARI, VARES, DAKR, AL-KO, STIGA

Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Práce: - kovář, podkovář - kování koní.

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - trezorové skříně - kovová schodiště - kovová vrata, ploty.

Činnost: - elektromontážní práce - elektrikář - servis elektrokotlů - měření termokamerou.

Služby: - řízené a neřízené podvrty - svařování potrubí - kompletní dodávky vč. geodetického zaměření - zemní práce - pokládka povrchů, zámkové dlažby - kamerové zkoušky.

Činnost: - bezbariérové vstupy do budov - domovní výtahy, schodišťové plošiny, schodišťové sedačky.

Obchodní zastoupení, prodej: - LASAV (chemické a technické potřeby pro autolakovny) - FRESCURA (autokosmetika) - A.N.I. (stříkací pistole) - papírové lepící pásky a hadicové spony se šnekovým závitem Gemi. Pracovní doba: Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Středa 7:00 - ...

Služby: - zabezpečení a monitoring domů, bytů, chalup, chat, komerčních prostor

Služby: - autoservis - odtahová služba - půjčovna autopřívěsů

Výroba: - plastové kelímky, kanystry, lahve či vědra.

Společnost PQS Technology Ltd. je tradičním evropským výrobcem a dodavatelem hydraulických prvků a systémů. Výroba hydrauliky v Rakovníku začala v roce 1909 v továrně Ing. Jaroslava Vltavského specializující se na výrobu hydraulických lisů. Po komunistickém převratu v roce 1948 se z továrny Vltavský stal národní podnik TOS Rakovník, který ...

Výroba, prodej: - stroje na plasty a gumu - hydraulické lisy.

Jsme firma provádějící revize, kontroly, čištění komínů. Opravy, stavba, frézování a vložkování komínů, drobné stavební práce. V rámci požární ochrany zabezpečujeme revize hasicích přístrojů a hydrantů, školení BOZP a PO, prodej bezpečnostních tabulek.

Naše firma se zabývá obráběním kovů již od roku 1992. Nabízíme přesné CNC soustružení, frézování, svařování, dokončovací operace (broušení) a v neposlední řadě kompletní tepelné zpracování či povrchové úpravy (zinkování, černění, elox, niklování, lakování...). Vyrábíme jak velké série, tak i kusovou výrobu. Při práci klademe veliký důraz na ...

Výroba truhlářského nářadí a nástrojů a truhlářských komponentů, jako jsou: - hoblíky - pokosnice - rejsky - úhelníky - svěrky pro lepení (klížení) - pokosníky hybné - truhlářské a tesařské paličky - klínky do násad - klínky montážní - nábytkářské kolíčky - spojovací lamelky - vysprávkové suky a lodičky - truhlářské ...

Dodávka, montáž: - technické systémy sloužící k zabezpečení a ochraně majetku i osob.

Prodej, montáž, pronájem - výčepního zařízení a technologie na pivo - opravy, servis, čištění a sanitace pivního vedení a výčepních zařízení.